Sommertid er krimitid

Nå okay, det er juletid sådan set også, og påsketid, og vintertid… Men en lang sommerferie – er der noget bedre? At kunne læse hele natten uden at tænke på, at man skal op næste dag. At kunne ligge på et tæppe i haven eller ved stranden og læse dagen lang. At få helt vildt ondt i ryggen, fordi man har ligget alt for mange timer på maven og albuerne, fordi man simpelthen ikke kan slippe sin bog. Det er lykken. I en nøddeskal!

Denne her er lige bestilt i dag – jeg håber, den når at komme inden jeg om 22 dage drager sydpå. 335 sider – den skal kunne holde i 8 dage!

2 Comments

  • Mette

    1000 tak for anbefalingerne – Elsebeth Egholm kender jeg godt, men har ikke læst den nyeste. Anita Lillevang kender jeg derimod ikke – de er hermed noteret.

    Måske er jeg alligevel nødt til at medbringe to bøger til de 8 dage 🙂

  • Alice M

    Den er super god – lige så super som Mari’e nr. 1- og den holder ikke i 8 dage 😉 Må man anbefale den nye bog af Elsebeth Egholm (Liv og Legeme) eller en – meget ny – forfatter Anita Lillevang som har skrevet to vidunderlige krimier (“Trappen og tågen” og “Vreden og varmen”) 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *