I besværligt selskab…

Hallgrímur, Haflidi og Hildigunnur er bare tre af personerne i den roman jeg har gang i. De islandske navne gør den svær at følge med i – de er svære at huske og når man ud af navnet, ikke engang kan afgøre om det er en mand eller kvinde, der er tale om – ja, så er det blot en ekstra forståelses-forhindring. Ydermere har jeg været SÅ træt i dag pga. den urolige nat, så koncentrationen har vist oven i hatten ligget på nulpunktet. 

Det er godt nok Taggert-aften i aften – men jeg tror, han ryger på harddisken og så hopper jeg i stedet tidligt i seng. Det fortjener jeg vist!

Men først skal Nanna og jeg lige på en gastronomisk rejse til Grækenland. Græske frikadeller lavet af halvt lam og halvt okse. Kartofler stegt i rigelig olivenolie, citron og hvidløg. Dertil bondesalat og tzatziki.

Bon appetit!

2 Comments

 • Mette

  I bor det mest vidunderlige sted… flyt det hus og omgivelserne til Nordjylland så er jeg køber! Men jeg deler din svage side – jeg hader at vente!

  Jeres ferie bliver garanteret lige så god som vores – det handler om oplevelser – ikke så meget om hvor man får dem.

  Arabella studerer naboen (de har både hund og kat) gennem hækken og det har hun stort set fået hele eftermiddagen til at gå med. Hun er lidt spøjs den hund 😉

  Hav selv en dejlig weekend og hils Ole og pigerne

 • Lotte

  Lyder rigtig lækkert,gid det var mig som kunne sætte næsen op efter en tur til Grækenland.
  Men heldigvis bliver min ene uges ferie da en fed oplevelse,familien og jeg drager til Rudkøbing og Langelandsfestivalen.Så vil vi bare hygge i 5 dage.
  I dag har vi igen haft fremvisning ,så nu må vi igen bare vente ikke min stærke side.
  Rigtig god weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *