Klaphat..!

Jeg har lige kørt Nanna ind til Nørresundby, hvor hun skulle besøge en kammerat. På hjemvejen nordpå var der massiv trafik på motorvejen – ikke bare stømmer folk mod strandende men også Hjallerup marked trækker i de her dage. Jeg kørte i ydersporet bag en lang række andre biler. I bagspejlet opdager jeg så denne her klaphat i en stor Mercedes helt oppe i kyshøjde med mine baglygter – hans blinklys kørte og han signalerede med sit lange lys – sådan en klaphat – troede han virkelig at han kunne få køen af biler til at makke ret med den der attitude “min bil er større end din bil”. Jeg blev hvor jeg var, indtil jeg skulle dreje af mod Vodskov – hans lørdag er i hvert fald ikke god!

Pestoplanterne er plantet, så nu fortjener jeg en kop kaffe og en time i solen med en bog.

One Comment

  • Christoffer Veng

    Ja, den type er der sgu alt for mange af ude på vejene! Hvad mon hans mål var med at presse dig? At komme 10 meter længere frem og presse den næste? Selv sætter jeg farten ned, når sådan en tåbe prøver på den slags der. Nogle af dem bliver virkelig, virkelig sure og så kan jeg – ligesom dig – heller ikke lade være med at tænke på, hvor dårlig stodderens dag må være!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *