Ikke så ring’ endda…

Så sidder jeg her på terrassen i skyggen af min nye parasol med frisklavet kaffe i kruset. Jeg behøver ikke tænke på mad for Nanna skal som bekendt spise ude, så jeg kan bare nyde at lave ingenting. Ikke så ring’ endda!

Der blev købt ind til pestobeddet i eftermiddag – men efter at have knoklet 50 kg. granit parasolfod hjem ude fra Silvan, tror jeg lige, jeg venter til i aften med mere fysisk arbejde.

Jeg kørte først til Gug plantecenter efter pestoplanter, men jeg kunne ikke finde basilikum blandt de andre krydderurter – og den dame jeg spurgte, havde bestemt ikke til sinds at hjælpe mig. Så satte jeg persillen tilbage og kørte min vej… de ville tilsyneladende ikke sælge noget – men det var der heldigvis andre der gerne ville, så jeg fik det jeg kørte efter.

Jeg har fyldt køleskabet med kolde drikke af alle slags, parasollen er på plads og jeg har gang i en god bog – så nu kan weekenden og varmen bare komme. Jeg er helt klar!

Livet er da ikke det værste man har…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *