Et sidste forsøg…

Mens endnu en version af videoen fra før uploader og mens jeg venter på “Taggert”, nåede Arabella og jeg en tur i skoven. Hvidtjørnen blomstre og dufter himmelsk – og skovbunden er fyldt med små gule smørblomster. Dette var det eneste billede, hvor ikke lige Arabella også skulle deltage med enten ben eller næse…

Jeg har nu forsøgt at oploade videoen til video.google.com. Her er ingen grænse for størrelse og varighed som der er hos youtube.com – og man kan “embed” filmen på samme måde, som jeg har gjort med f.eks. Ryan Adams videoen fra i går (i håb om, at der så sker noget med det samme, så brugerne ikke skal vente en krig på, at hente hele filmen før man kan begynde at se den). Videoen er færdig uploadet og har status som “Processing”  – hvorvidt den skal godkendes først, ved jeg ikke – men jeg kigger til den igen i morgen tidlig. Og det er sidste forsøg – så gider jeg ikke bruge mere tid på det!

Og så er der “Taggert”…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *