Vi fortjener det, gør vi..!

Hvor kan man dog blive eventyrligt irriteret og træt af at sidde i kø. Igen i dag var der sket et eller andet i tunellen, som gjorde at kun ét spor var farbart. Jeg valgte derfor turen gennem byen – sammen med 1000vis af andre nordjyder – og så holdt jeg i kø ved broen!!! Det tog dog ikke så lang til som forleden, men alligevel… en masse unødig tid brugt på transport. Jeg blev enig med mig selv om, at når Nanna er færdig med folkeskolen og skal videre i uddannelsessystemet flytter jeg ind til Aalborg, så jeg kan cykle til og fra arbejde – det ville gøre alting meget nemmere. Om jeg så ville kunne trives i byen igen er en anden sag – men om ikke andet kunne jeg da flytte syd for fjorden, så jeg slap for at skulle krydse den dagligt.

Vi fortjener at få dessert i dag – jordbær dyppet i mørk chokolade – MUMS!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *