Morgenduft…

Genboen har en stor flot syrenbusk og jeg kom altså til (sent i aftes og i ly af tusmørket) at klippe et par grene af som nu står og dufter himmelsk i min stue. Jeg behøver nu ikke være bange for at de at set mig, for familien, som har indvandrerbaggrund, lever for konstant nedrullede persienner. Nanna og jeg har boet her siden 1. februar og vi har kun set persiennerne rullet op og vinduerne åbnet én eneste gang!

Meget fornøjelse af deres smukke syrenbusk har de ikke (læs: lyder min undskyldning for at stjæle deres blomster).

Skoven duftede også godt tidligt i morges. Jeg er hundepasser og hundeskoven er det ideelle sted når man skal lufte to så store hunde på én gang. Dagmar er godt nok højløbsk, men chancen/risikoen for at møde en hanhund deroppe kl 6.30 er nok ikke stor.

Hjemme igen blev Nanna vækket med friske rundstykker – meeeen hun fik det forkerte ben ud af sengen, så det blev ikke noget specielt hyggeligt måltid. Nu lader jeg hende i fred et par timer og så dukker hun garanteret op i et bedre humør.

3 Comments

 • Lotte

  HEJ METTE

  Morgen mennske skal vi jo ikke alle være ,har selv en pige som absolut ikke skal snakkes til den første time hun er vågen.
  Syrener dufter himmelsk,så kan godt forstå du fik listede dig til at `låne `en lille buket.Heldigvis har vi jo verdens dejligeste have lige nu også med syrener,så Mette du må låne den engang imellem.
  Rigtig god weekend,i morgen står vores søndag på visit i Nordjylland hos Queensville,vi glæder os til lidt hygge,nu sker det jo ikke så tit mere.
  Vi håber vi kan finde en weekend hvor vi alle kan grille/hygge her i sommer.
  Ved godt turen bliver lidt lang for dig Lene.

 • Mette

  Hej Lene

  hehe, var den ikke meget god med den tatovering..?

  Tak for responsen – rart at nogen kigger med ;0) Jeg er lidt spændt på om jeg kan finde en form på denne blog som kan have interesse for andre end mig selv – det vil tiden vise…

  Nanna er lige blevet kørt ud til hesten i perlehumør, så det var nok udelukkende fordi jeg vækkede hende midt i hendes skønhedssøvn at hun var så morgensur.

  Hav selv en dejlig dag dernede i Kerkrade.

  Mette

 • Lene

  Hej Mette.

  Fedt at du er hoppet med på bølgen af bloggere… det er jeg meget tilfreds med, og vil være daglig gæst her på siden.

  Jeg hoppede i med begge fødder ang. din ryg tatovering :o)))) godt at jeg er en tålmodig sjæl, og fik læst din lange liste færdig, hihihi!!

  Fra mit stuevindue har jeg også udstigt til den smukkeste syrenbusk, men hvor meget jeg end gerne ville have en buket derfra, så tør jeg ikke snige mig derover og klippe i busken, for jeg skal krydse vores lille vej, og kan lige se i ånden at blive snuppet i min ugerning ;o) så jeg kan kun se den, men ikke dufte den…

  Ha’ en rigtig go’ dag Mette og hils endelig Nanna når hun er “kommet til sig selv igen”.

  :o) fra Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *