20 stk.

DEJ:
4 dl. hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
125 g. smør
3/4 dl. sukker
1 tsk. vanillesukker
1 lille æg

God hindbærmarmelade til fyld, og masser af flormelis til glasur.

Bland mel og bagepulver, og findel smørret heri.
Tilsæt sukker og vanillesukker og arbejd dejen godt sammen med det sammenpiskede æg.
Rul dejen ude i 2 lange stænger, dette gøres nemmest imellem to stykker bagepapir!
Bagepapiret kommer let til at rutsche rundt på bordet, jeg lægger det lidt ud over bordkanten og stemmer hofterne imod, så går det som en leg

Smør et godt lag marmelade ud på den ene stang, og fold den anden henover; kanterne trykkes let sammen og stængerne skæres evt. til, så de passer på bagepladerne. Bages ved 200 gr. i 20 min. Afkøles, skæres i 4-5 cm. brede stykker og smøres med TYK hvid glasur… og glem endelig ikke krymmel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *