Den franske liga

Jeg skulle slet ikke holde ferie nu, men med en utrolig fleksibilitet og velvilje fra både manager og kolleger kunne jeg fremrykke min ferie 2 uger og dermed støtte den lille nye familie og passe deres hund under deres indlæggelse.

Det er noget af en mundfuld med tre hunde.

Ikke når vi er herhjemme, hvor de leget og hygger sig sammen, men når de skal luftes bliver det indimellem lidt en udfordring.

I dag holder jeg helt fri – også fra besøg på hospitalet.

Nattøj, kaffe, flow-tv og strikketøj passer fint på en dag, hvor regnen siler ned over Nordjylland.

Jeg strikker på en Parfait Jakke fra bogen ‘Børnestrik, mere kærlighed på pinde’. Jeg havde tre nøgler Filcolana Pernilla på hylden og sammen med Rauma Alpaca Silk – også fra hylden – bliver det den lækker blød og varm jakke til en 2-3 årig Solveig.

Jeg døjer ret meget med, at jeg kun får fat i en af trådene og i ret strik er det ret svært at lade en maske falde og samle alle tråde op igen. I hvert fald for mig.

Måske bruger jeg de forkerte strikkepinde… skal de være spidse eller mere afrundede når man strikker med to tråde? Har du nogen erfaring med det?

2 Comments

  • Kirsten

    Tillykke med den nye titel, forhåbentlig har i det godt allesammen. Det er godt med en fleksibel arbejdsplads så den lille og hendes forældre kan få en god start.
    Mht strikkepinde så bruger jeg altid den spidse model til flerfarvestrik jeg syns den ‘fanger’ maskerne bedre. Der findes ikke noget mere irriterende end at tabe en enkelt tråd og så opdage det efter flere pinde

    • Mette

      Sådan nogle må jeg have købt mig i de mest brugte størrelser, for det er så irriterende gentagende gange, at skal samle tabte tråde op.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *