Vi kræver…

at få at vide hvornår vi kan rejse, hvornår vi kan planlægge det nye skoleår, hvornår, hvornår hvornår…

Det er som om man har glemt, at vi har at gøre med en pandemi og at ingen politikere, hverken blå eller røde, har indflydelse på hvornår den forsvinder, om den blusser op igen eller om der findes en vaccine inden for en overskuelig tid.

Det er en helt ny situation for alle og de beslutninger, der er truffet er så nemme at kritisere nu bagefter og det bliver gjort i stor stil af oppositionen – specielt synes jeg Løkke er slemt til at kloge sig ‘i bagklogskabens ulidelige klare lys’.

På samme tid er jeg skide træt af at have aflyst min ferie fordi det meget klart blev meldt ud, at vi første kunne rejse efter august. Da KLM så på samme tid aflyser vores fly sørger jeg selvfølgelig for også at tage kontakt til hotellet og afbestille hundepensionen.

I dag tales der så om at lukke yderligere op allerede nu og så er det for sent for os at fortryde… det ér da surt!

Vi må finde det positive i at se Amsterdam i juleklæder.

5 Comments

 • Per Teilmann

  Ja, bagkloge tumper er der nok af 😉
  Da Spanien lukkede ned (og det var helt ned = udgangsforbud undtaget indkøb i supermarkeder og apoteker) var vi på Fuerteventura og måtte så overstå en 14 dages karantæne. Så fik jeg da prøvet at arbejde hjemmefra 😉
  Men det jeg ville sige er, at i DK slap vi meget nemmere end mange andre lande både med hensyn til dødsfald og begrænsninger, og alligevel skal man høre på alle de kloge-Åger, der ved meget bedre end dem, der skal tage beslutningerne!
  Og så må vi håbe, at de som mener, at det er vigtig at demonstrere i stor flok ikke har ødelagt det hele …

  • Brian Nilsson

   Hej Per.

   Hæ, så let slap jeg ikke. Det var på arbejde, var det! Men ja, der vil altid være nogle der mener at tingende kunne være gjort bedre. Bare tag Lars (u)Løkke som Mette skriver. Der skal penge i kassen, selvom mennesker dør pga. corona. Jeg er bare glad over det kun var en bitte pandemi vi fik, og ikke et komet-nedslag der måske ville udslette 60-100% af jordens befolkning. Så ville Lars (u)Løkke forsat kræve vi skulle arbejde mere, der skal penge i kassen. Politikerne er sgu sjove… ?

   Brian.

 • Brian Nilsson

  Bare rolig. Pandemien vender tilbage til efteråret og alle vil hamster køkkenruller… ? Der er forsat mange (har lyst til at skrive “mange” med stort) der ikke forstår det med pandemi og med at holde afstand. Aalborgs gågade er delt op i højre og venstre, men en stor del er åbenbart højre/venstre-blinde… Aaarghh! ?
  Feriens begivenheder er for mig er aflyst og bliver hjemme resten af ferieåret. Vi må se hvordan verden ser ud i 2021…

  • Mette

   Man kunne frygte det, men så har vi forhåbentlig lært noget af denne første omgang. Vi håber fortsat på at se Amsterdam til jul 🙂

   • Brian Nilsson

    Ja, jeg håber også vi har lært noget. Men når alting vender tilbage til normalen, har vi mennesker en hukommelse som en si. Men lad os håbe at det var den pandemi og der snart kommer en kur. Amsterdam i julelys lyder fedt, håber I kommer afstand (gælder mig se nogle fotos)! ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *