En anden slags forberedelse

Jeg har i dag oprettet en Fremtidsfuldmagt til Nanna, sådan at hun kan varetage både mine økonomiske og personlige forhold, hvis jeg på et tidspunkt ikke længere er i stand til det.

De sidste måneder, i forbindelse med mine forældres flytning på plejehjem og salg af hus, har jeg oplevet, hvor tungt ‘systemet’ kan være når et gammelt menneske ikke selv er i stand til at træffe beslutninger og skrive under – og jeg tænker, at kan jeg lette hendes vej og allerede nu tage stilling, så er det langt at foretrække.

Anmeldelsen er udfærdiget på tinglysning.dk og underskrevet samme sted. Nu afventer den blot at blive underskrevet i overværelse af en notar – som skal bevidne, at jeg er ved mine fulde fem – og ligger derefter klar til at blive sat i kraft, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det koster kr. 300 at få fuldmagten påtegnet hos en notar og også et beløb til Statsforvaltningen når den skal sættes i kraft, men jeg synes det er en lille pris at betale taget i betragtning, hvor meget besvær man slipper for.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *