Venstre højre venstre højre

Efter vi har lagt de første svære dage bag os, er det mærkeligt faktisk at føle en lille smule lettelse over, at Arabella ikke er her mere.

Det gjorde ondt på mig, at se hende have ondt, at se skuffelsen i hendes øjne de sidste dage, når hun ikke skulle med ud og jeg tænker, at lettelsen over, at jeg traf den svære beslutning på det rigtige tidspunkt er både okay og forhåbentlig forståelig.

Vi får hende hjem igen, når hun er brændt. Nanna bærer sin fars ‘Armani’ i en perle om håndledet og ville gerne have Arabella samme sted. Det koster spidsen af en jetjager, men det betyder noget for hende og så er det svært at sige nej.

IMG_8284a

Lillebror og jeg får lagt nogle kilometer i løbeskoene i disse dage.

Han hader, at man rører ved hans poter – og når kroppen består af 66 kg muskler, er det ganske enkelt uladsiggørligt, at få klippet hans negle. Turene ud af landevejen har derfor det formål, at holde hans klør nede… og som en sidegevinst ender hans matte med faste lår og baller af stål. Eller noget (:

7 Comments

 • Pernille

  Der blev lige lidt stille omkring mig, da jeg læste med. Jeg er håbløst bagud, og har derfor ikke været omkring for længe.
  Men dejligt at beslutningen føles rigtig. Så tænker jeg den er det.
  Og en perle med aske lyder ikke helt forkert 🙂

 • Helle K.

  Jeg forstår dine tanker om Arabella, du og jeg har vist nogenlunde samme tanker om det at have hund.

  Det med “perlen” forstår jeg ikke, men pyt hvis hun er glad er mor glad og så må det være sådan.

  Du får den fasteste røv – jeg garanterer.
  Dengang jeg kunne holde til at gå bare 5 km. hver dag, blev min bagdel betydelig fastere og det kan jeg stadig græde over, at jeg ikke kan mere (eller lige nu), så du kan bare glæde dig.

  Mht kløerne så er det lige meget, hvor langt jeg går med Emma, de vokser bare endnu hurtigere, så heldigt at hun er en forholdsvis lille fis, som lige kan sættes på skødet.

 • Annette

  Hvor er det godt at beslutningen blir mer og mer rigtig. Har selv stået i situationen et par gange, “bare med katte”, og ved den gør nas den beslutning.
  Den med armbåndet og perlen må jeg lige ha’ igen ? Kan man få asken fra en afdød lavet om til en perle ??

  • Mette

   Det kan man ja. En smule af asken blandes med glasmassen og perlerne fås i forskellige størrelser og udformninger som så kan bæres som smykke.

   Et fint minde, men også ret dyrt. I hvert fald når også skal betale for kremering af så store hunde som jeg har. Men jeg har det nu fint med de kommer hjem igen i stedet for at havne på en losseplads et sted.

   • Anita

    Det ville jeg ønske man kunne (eller at jeg havde vidst) da jeg stod i lignende situation. Nu har jeg så 2 krukker stående – heldigvis er de rigtig smukke, signalerer slet ikke URNE. De har begge to lidt buede låg – bliver aldrig støvede, fordi jeg ofte lige stryger en hånd henover dem når jeg går forbi. Skulle selvfølgelig i jorden, men jeg nænner det ikke rigtigt.

    • Mette

     Min ex-mand har også vores gamle hunde stående i urner reolen. Meningen fra den første vi fik aflivet var også, at de skulle begraves… men Nanna protesterede; “hvad nu hvis vi flytter, mor” 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *