Vi er over halvvejs

Det har afgjort ikke været hele onsdagen, jeg har været tilfreds med.

På et tidpunkt måtte jeg sætte mig hårdt på mine hænder for at forhindre, at de skrev en vred mail. En mail, som jeg helt sikkert ville fortryde i morgen.

FullSizeRenderJeg havde min omsorgsfulde Pode in mente. Hun går i klasse med tre ‘møg tøser’, som ser det som deres fornemste opgave at være uforskammede. På det seneste er det gået ud over en underviser, de har i skolepraktikken, hvor de kun har gået i 14 dage.

Nanna siger, at hun kan se, at han bliver ked af det. I går var hun blevet inde i klassen da de andre var gået og havde fortalt ham hvordan de har opført sig de sidste to år. Over for samtlige lærere. At han ikke skulle tage det personligt. Det var han blevet glad for at høre.

Nogle mennesker har en kedelig attitude. Det var også sådan en jeg stødte på i dag.

Men når onsdagen så rundes af med solskin, strandtur og skipperlabskovs, så kan jeg godt bære over med, at en anden måske havde en dårlig dag og lod det gå ud over mig.

10 Comments

 • Helle K.

  Klaphat 🙁
  Hvor er det dejligt, at din datter tog sig tid til og tænkte på at fortælle sin underviser, hvordan virkeligheden med møgtøserne ser ud, det kan forhåbentlig lette hans dage en smule.

 • Monica

  rummelighed – godt at have og hive frem indimellem, trods alt…
  din pode altså, hun er dejlig, hende skulle der være flere af! men hun har det nok ikke fra fremmede…;)

  • Mette

   Den skal være der, rummeligheden. Jeg kan selv have en dårlig dag og havde brug for overbærenhed hvis jeg farer lidt for hurtigt frem.

   I dag var der anderledes smil på – hos alle parter 🙂

 • Karin Abildhauge

  Hvor er din Pode vidunderlig. Hende kan du være meget stolt af. Tænk de piger er “voksne”.

  Vær mod andre som du selv ønsker at blive behandlet. Denne sætning er en af mine kærneværdier.

  Jeg skal tage tilløb for at handle på lignende fortælling, jeg vil ikke springe ud straks, og det er som du skriver, at du vil fortryde noget af det du har skrevet/sagt.

 • Catarina

  Det er utroligt at der er nogle som kan få sig selv til at opfører sig så grimt over for et andet menneske. Hatte af for din datter, at hun forklarede hvordan de var og gav trøst og støtte, hun har et ❤ af guld. 🙂

  • Mette

   Det har hun nemlig. De andre i klassen har forsøgt at få dem til at ‘slappe af’ men jeg tænker de skal være smarte i en fart overfor hinanden uden tanke på hvem de træder på.

 • Anita

  Det er så flot af din datter at forsøge at trøste og opmuntre. Jeg er rigtig glad for at der findes sådanne betænksomme teenagere. Jeg ved at du er stolt af hende, men det er jeg faktisk også!

  • Mette

   Du kan tro jeg er stolt af hende. Hun har haft og vist den omsorgsfulde side siden hun lille, så jeg tænker det er hendes natur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.