Same same

På den her tid af året slæber hundene skidt med ind i huset hver eneste gang, de har været i mosen. Eller i haven for den sags skyld.

Jeg har kigget lidt på ‘Dirty Door mat‘ til brug både i entreen, i bilen og måske i hundekurven – til at tage lidt af det våde og snavsede inden de kommer ind. Men ikke bare er de forholdsvis dyre… farverne passer mig heller ikke.

I IKEAs badeværelsesafdeling faldt jeg over ‘TOFTBO‘ bademåtter, som ligner til forveksling – både i størrelse, materiale, egenskaber og udseende. Dyrehandleren påstår selvfølgelig noget andet. Men det skal han vel (:

matpage

Billedet til højre er en ‘Dirty Door mat’ til 300-400 kr. afhængig af hvor man køber. Billedet til højre er en ‘TOFTBO’ bademåtte fra Ikea til 79 kr.

Jeg købte nogle stykker. Af sidstnævnte.

Til bilen, hundekurven og entreen.

Jeg vil eksperimenter lidt hen over weekenden med at sy to sammen, så de kan dække dobbelt-biabed’en også.

Jeg er rigtig tilfreds. Hundene er tilfredse. De er bløde at ligger på, har skridsikker bagside, tørrer hurtigt og er nemme at vaske.

Win win.

9 Comments

 • Mette Lausten

  Lille oplysning til forbrugerne:
  Den skridsikre underside holder desværre ikke i vask, men de er stadig dejligt bløde 🙂
  Mette (L)

 • Catarina

  Jeg synes bestemt at den billige fra IKEA har en meget flottere finish og ville umidelbart have troet (hvis du ikke havde skrevet det, selvom du vist har skrevet højre på begge, kan jeg godt se at det skal forestille et kødben og dermed gættet er den er fra dyrehandleren) at det var den der var den dyre fra dyrehandleren. Tænk en forskel der er og så på noget som bliver svinet til. 😉

  • Mette

   Jeg synes ofte man kan finde noget i en fin kvalitet som er lige så godt som de dyre mærker.

   Ikea er ofte et godt eksempel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *