Breaking news fra Hals

IMG_7943

Midt i formiddagskaffen og lidt nyhedslæsning på nettet fik jeg nærmest kaffen galt i halsen.

Hals var breaking news på samtlige nyhedsmedier jeg kom forbi (TV2, DR, EB, BT, Politiken, osv.) pga. fundet af to krysantemumbomber, der var smidt i vandkanten.

Jeg greb kameraet, kørte ned til fjorden og lod en sød betjent eskortere mig ind bag politiafspærringerne og hen til resten af pressen – som han fejlagtigt antog mig for at tilhøre… og jeg protesterede ikke (:

politipage

Politi, bomberyddere og pressen var mødt op. Og så altså mig (:

politipage2

Havde man, som jeg, forventet at sprængningen blev med et ordentligt brag blev man død skuffet. De måtte vel nærmest være at betegne som fusere og det kom der ingen fede billeder ud af.

Men en på opleveren var det alligevel (:

7 Comments

  • Karin Abildhauge

    Selvfølgelig skal sådan en historie undersøges, og så komme på sidelinjen som fotograf, så mangler der bare en journalist, der skal opklare mysteriet, havde du ikke en med i hånden….. Hvilket plot, den skriver næsten sig selv 🙂
    Ønsker dig en dejlig og lidt mere rolig søndag.

    • Mette

      Det kan de vist lige netop… i hvert fald iflg. eksperter og Politiet. De siger, at de er langt farligere når de er våde for så er de ‘ustabile’.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *