Første i første

Blæst og småregn gjorde den første dag i det nye år særdeles velegnet til at krydse Vendsyssel og trave en lang tur ved Vesterhavet.

Her var ikke et øje og det er præcis sådan vi bedst kan li’ det.

20150101-IMG_7762

20150101-IMG_7766

20150101-IMG_7764

20150101-IMG_7747

I morgen skal jeg på job igen… to arbejdsdage, to fridage, en arbejdsdag, to fridage… det er en arbejdsrytme, jeg synes ret godt om (:

Men sådan bliver det langt fra fremover. Fra i dag er jeg funktionslønnet. Det vil sige, at jeg ikke længere har fast arbejdstid og ikke får overarbejdsbetaling (i denne måned får jeg så i øvrigt slet ingen løn, da jeg er gået fra at være forud til at være bagudlønnet – men det er en anden historie). Min arbejdstid bestemmes af min funktion og da man jo har fyret temmelig mange i min afdeling, er det et spørgsmål om ikke man visse steder kommer til at lægge langt mere end 37 timer. Uden nogen form for kompensation.

Temmelig smart af firmaet, som er vist de eneste, der vinder noget.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.