Hip med de hippe

etsypage

Etsy er en guldgrube af DIY ting fra hele verden. Mine sidste køb er de to plakater herover.

Jeg er nok mest sådan en, der ikke gider at have det alle de andre har og så alligevel ikke… Kay Boyesens abe hænger allerede på væggen mens den fine gule Cathrineholm kande er på vej fra Czech Republic.

Både Kay Boyesen og Cathrineholm er pænt hippe i blog/Instagram verdenen, men i mere håndgribelige versioner og til helt andre priser end de to herover. Jeg nægter at betale så mange penge for en træabe, så jeg har valgt min egen version som kun har kostet en brøkdel… og som jeg i øvrigt synes er mere dekorativ!

Begiver man sig ind i Etsy land skal man lige være forberedt på at det kan være en kringlet rejse… der er så mange fine ting at finde, men også en masse smagsløst skrammel.

2 Comments

 • Catarina

  Hi hi, jeg har det præcis på samme måde som dig – nægter at betale så meget for sådanne ting. 🙂 Det er noget rigtig flotte plakater og det vil helt sikkert gøre sig godt i æblehuset.
  Jeg tror ikke helt jeg følger de samme blogs- og instagramprofiler som du, for ejg er ikke stødt på dem. Til gengæld så er jeg støødt og støder stadig på mange Käher ting og jeg kan faktisk slet ikke klare Käler og det at alle har det gør, at så skal jeg da slet ikke have det. 😀

  • Mette

   Jow jow, ‘boligdamerne’ det er ved at falde over hinanden for at få fat i stel og gryder fra Cathrineholm.

   Jeg har nogle Kähler ting – jeg synes de grå, blå og gule farver er så skønne så jeg har både urtepotter stager og ur… men ingen jubilæumsvase. Desværre, for man kunne jo ha’ tjent et par tusinde på den 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *