Det blev ved truslen og 30 dråber regn

Trods trusler fra oven havde vi den dejligste tur til stranden. Vi blev ramt af 30 dråber regn. Cirka. Uvejret så ud til at ligge længere sydpå.

IMG_3364

Den gamle glemmer indimellem, at hun ikke længere er nogen vårhare og forsøger følge med i Lillebrors tempo. Det tager lidt på bentøjet og til morgen måtte hun blive hjemme og i stedet tusse rundt i haven i sit eget tempo. Heldigvis har vi gode midler på hylden og da jeg kom hjem fik hun et skud Loxicom (smertestillende) og en time efter kunne hun følge med på stranden uden problemer. Vi tager lige nogle dage uden vilde lege og når weekenden er ovre, er jeg sikker på, at hun er fit for fight igen.

IMG_3360

I morgen skal jeg til firmasommerfest i telt på havnen. Det er kun Jan og jeg der skal med fra afdelingen. Desværre. De unge knægte, som plejer at kunne give undertegnede en seriøs sving-om, er desværre forhindret og Jan er ikke til at trække ud på et dansegulv.

IMG_3357

Weekenden er fuldt booket. Rejsekongen kommer lørdag og hjælper mig med at lægge fliser på terrassen (håber ikke mit hoved gør alt for ondt) og søndag skal Poden og jeg til Lagersalg hos Purestyleliving i Rold. Derudover har jeg et stort arbejde foran mig med en annonce for dyrehandleren, som har deadline tirsdag og en ‘hemmelighed‘ til en kollega.

IMG_3368

God fredag og god weekend til jer derude (:

PS: Jeg skal lige huske, at prale med min Pode… hun fik 7 til eksamen i Erhvervsøkonomi i dag og nu gået på sommerferie (:

6 Comments

 • Therese

  Tillykke med Poden! Dejligt at hun nu kan gå på sommerferie 🙂

  Der er en 11 år gammel samojedehund, som vi ofte møder. Han var meget stiv i benene og havde problemer med at få de gamle stive ben i gang om morgenen. Nu har han fået glucosamin i et halvt år, og er helt forvandlet – lægger enda op til leg når vi møder ham med Max.
  Men jeg ved ikke om du allerede har prøvet det?

  • Mette

   Arabella får senior kost med glucosamin og og kosttilskud, også med glucosamin.

   Jeg tror hun har fået et slag, er tråd forkert eller lign. og så er der kun smertestillende og ro der virker.

 • Catarina

  Du må have god fornøjelse til festen – ærgerligt at du ikke får en sving om af de unge, men mon ikke Jan forbarmer sig, når de ikke er der. 😉

  • Mette

   Ha ha… du kender ikke Jan! Han er en værre gammel stivstikker og når han siger han ikke danser, så danser han ikke 🙂

   (17 år i militæret fornægter sig ikke… men jeg kan rigtig godt li’ ham alligevel så jeg lever med hans firkantethed 😉 )

 • Helle K.

  Jeg håber, at du finder en at svinge med i aften – ellers må du danse med dig selv 🙂
  Tillykke med poden – jeg hadede erhvervsøkonomi, så jeg er pænt imponeret. Men i virkeligheden er det dummeste jeg nogensinde har gjort, at jeg gik på HH – men det er en helt anden historie 🙂
  Jeg er ikke sikker på, at jeg når til Rold på søndag, manden skal nok bruge bilen.

  • Mette

   Der er nok at danse med om ikke andet så hiver jeg et par indere med ud på gulvet. De danser af H til men bare vi har det sjovt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *