Hundesvømning forbudt

Det er slut med hundesvømning på de danske Blå-Flag strande – i hvert fald for vores firbenede venner. Friluftsrådet herhjemme har netop strammet reglerne, så hunde ikke længere må bade på danske strande med det internationale miljømærke.

– WHO har lavet undersøgelser, der viser, at hunde i badevandet kan medføre E. Coli-bakterier. Det har den internationale organisation Blue Flag valgt at handle på, og kravene er ufravigelige i Danmark, hvis strandene fortsat skal bære miljømærket, fortæller Bjarke Lembrecht Frandsen, konsulent ved Friluftsrådet.

Af alle tåbelige forbud må dette da tage førstepladsen, vildtet og fugle skider og tisser fornøjet i havet for slet ikke at nævne de tobenede badegæster.

IMG_2903

Den eneste fornuftige måde at reagere på denne tåbelighed er vist civil ulydighed.

Der er ikke blåt flag ved Borgmestermolen selvom badevandskvaliteten er fin, så vi bader som vi plejer – både to- og firebenede

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *