Jamen jeg vil ikke have alle de kanaler…

Jeg ser meget lidt tv og når jeg gør, er det stort set altid enten en af DR’s eller en af TV2’s kanaler.

Da vi boede i Vodskov havde vi den store pakke for Poden ville gerne se Disney Channel og den slags.

Da jeg flyttede til Hals havde den lokale antenneforening lige lavet en pakke 2 og den valgte jeg. Jeg har pt. 19 analoge og 42 digitale TV kanaler – men bruger kun 6-7 af dem.

Det har jeg nu taget konsekvensen af og er hoppet ned på pakke 1, som indeholder 10 analoge  og 31 digitale TV kanaler.

Det er stadig alt for mange, men prisen er kun det halve.

Jeg kunne drømme om en endnu billigere basispakke for hvem gider se dog de RTL, Dan Toto eller God Channel?

Ikke undertegnede..!

6 Comments

 • Deborah

  Jeg skal gerne indrømme, jeg ser meget TV. Men jeg er stærkt utilfreds med kanalerne efterhånden, for de viser sgu det samme bare i lidt andre varianter. De kanaler, jeg godt gider se, viser genudsendelsers genudsendelse. Jeg har nogle valgfri kanaler, men betaler jo stadig for ca. 1 ton, jeg aldrig bruger, så jeg kan ikke forstå, det kan være så svært, at folk betaler for et antal kanaler, valgfri selvfølgelig og alle ville være glade. Jeg har to Dantoto, men det er jo fordi, jeg ser løb der, og hvilke man synes, vil jo altid være smag og behag, men jo lad folk betale for, hvad de gerne vil se.

  • Mette

   Jeg vidste ikke, at Dantoto er noget med heste… der kan man se hvor lidt jeg zapper rundt 🙂

   Jeg går også ind for valgfrihed ala Boxer men det skal bare være billigere.

 • Susanne

  Ja her har vi YouSee, og er gået fra den store pakke, til mellem pakken, og er nu på den lille pakke
  og har valgt, at have 4 kanaler oveni på et kort i stedet for.
  Det sparer vi også penge på.
  Men mon ikke vi kommer til et punkt, hvor vi hver især, kan plukke enkelte kanaler ud, som vi virkelig gider se på!? Noget alla’ det Boxer kan tilbyde. Man har da lov at håbe 😉

  “God channel” WTF 🙂

  • Mette

   Jeg var inde og tjekke om det kunne svare sig at skifte til Boxer og så kun betale for de kanaler jeg gider at se. Men de kan ikke matche den pris jeg skal give for den lille pakke som fuldt ud opfylder mine tv ønsker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *