Hushjælp søges

Det kan godt være sneen er besværlig, men i det mindste er den ren… modsat de sidste dages regn og pløre.

Selvom jeg fejer flere gange dagligt ligner mine gulve alligevel noget, der er løgn. Jeg overvejer kraftigt at spare sammen til en hushjælp i form af en iRobot Roomba. Hundene færdes ikke i stue og køkken, når jeg ikke er hjemme og det ville passe mig glimrende, at sådan en fætter havde klaret støvsugningen mens jeg var væk.

Nogen der har erfaring med sådan en iHushjælp?

IMG_9562

Poden tog turen med til Hals i dag. Hun og søster skal til deres fars fødselsdag i Sæby i morgen. De var stillet i udsigt, at de ville blive både hentet og bragt… men som så ofte før holdt en aftale ikke.

Godt hendes mor har en Polo, der sagtens tåler at lånes ud.

Og så er det fredag. Yndlingsarbejdsdag med kun 6 timer, men også dagen, hvor den absolut sidste power hives ud af mine introverte batterier. Jeg havde dog fortsat power til at banke min skrivebordsmakker i endnu et spil wordfeud… så stillingen nu er 7-2 i mit favør. Han er ikke tilfreds (:

8 Comments

 • Lisbeth Munk Madsen

  Har gennem mere end to et halvt år haft en Roomba, der støvsuger og holder gulvene rent for kattehår. Har også en Roomba, der vasker gulvene og jeg vil ikke undvære nogen af dem.

  • Mette

   Det lyder godt Lisbeth. Her er det også hundehår og så lidt sand og græs den skal kunne klare. Jeg må have mig sådan en 🙂

 • Laura

  Vi er glade for vores Roomba, og tænker at den vil være endnu bedre i et hjem hvor man ikke skal skovle sig igennem en masse legetøj før den overhovedet kan komme i aktion. Den støvsuger ikke så effektivt som den gamle håndholdte, men den er suveræn til den daglige udmugning, så du selv kan lave noget andet imens.

  • Mette

   Det er lige den der daglige støvsugning, at jeg håber den kan klare, så jeg kan nøjes med at hive den store frem i weekenden.

 • Vibbe

  Noget i den stil det er helt sikkert fast arbejde
  Men som nogle af naboerne siger
  “Sådan er det hvis man har besluttet at holde køer indendørs”
  KH V

 • Vibbe

  Hej Mette
  Nej jeg kender ikke den der hushjælp, men jeg har 2newffer med kæmpe vinterpels og en grund med mudder op til begge ører så Deeeet

  KH V

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *