Har I Veet..?

veetGad vide om hun vil forstå vinket, hvis jeg spør’ om de har Veet til brug i ansigtet?

Jeg har mere end svært ved at få øjnene fra hendes overskæg og i dag lagde jeg desuden mærke til de lange uplejede negle.

Måske er det bare mig… men jeg synes altså, at personalet er en del af en forretnings image og at det hører sig til at være velsoigneret, når man arbejder med kundebetjening.

Storkøb i Hals er en super flot forretning, varerne er i orden… men personalet!?!  Undskyld mig, men for pokker de trænger til en opdatering. Deres kunststof skjorter var måske hvide for 5 år siden, nu er de bare nussede og krøllede. Og så er der lige dét de selv kan gøre noget ved; håret, neglene, overskægget og ikke mindst attituden.

Det er givetvis ikke verdens mest spændende job at være kassedame i Storkøb, men jeg tænker, at man godt kan påvirke arbejdsdagens udbytte ved at være imødekommende og smilende.

Det er forresten min ex-mands fødselsdag og dermed præcis 6 år siden jeg flyttede fra ham.

Det skal vist fejres med en lille bid af den gode mørke chokolade – købt i Storkøb hos hende med overskægget (:

Har I Veet?

14 Comments

 • Rikke

  Tju hej man skal veje sine ord, men vover det nu alligevel. Har flere gange fået ny elever til apoteket, og været nød til at tage dem i skole hvad angår hygiejne. Det nytter altså ikke noget, at man kommer travende direkte ind fra hestestalden, med møg under neglene og halm i håret, og så står man og skal være butikkens ansigt ud til Verden. Så jeg er enig med dig Mette, det betyder noget. Jeg er bestemt ligeglad med skæv næse, grimme ører og for mange/for få kg. på sidebenene, men man må gøre det bedste med det man har til rådighed. Og uanset hvad folk lige mener når de nu får kaffen galt i halsen, så betyder det noget både for kunden og for den forretningsdrivende hvordan personalet ser ud. Så SMIL (så kunden kan mærke at du mener det) 🙂

  • Mette

   Selvfølgelig gør det det. Det betyder noget i alle jobs med direkte kundekontakt.

   Da jeg var ansat i receptionen var det en del af mit job at være velsoigneret, smilende og imødekommende – også selvom jeg måske havde en lortedag. Jeg var den første gæster og kunder mødte og det blev ofte understreget at vi havde firmaets vigtigste job.

   Jeg tænker, at det er det samme i en forretning.

 • Monica

  HAHA! I mine unge dage var jeg tjener på en Mövenpick Restaurant i Schweiz, og noget af det første man fik at vide var, at man skulle nedtone sit eget udseende – for det var VIGTIGT at man IKKE så bedre ud end kunden… hehehe… måske har man samme “politik” i Sparkøb… og så tager hun det seriøst !

 • Mette

  Hmmm jeg syntes nu stadig det er under din standard at gå efter en kvinde, der tydeligvis ikke har dine ressourcer. Og jeg vil gætte på at hendes selvværd/selvtillid og arbejdsglæde ikke er blevet større efter at have læst med her.

 • Anita Jensen

  Øv, sådan troede jeg ikke du var. Altså ikke det med fejringen af fraflytningen, der har du sikkert valgt helt rigtigt, men din hårde bedømmelse af andre baseret på udseende. Nej, der blev jeg skuffet. Håber ikke, at du fik sagt den grusomme sætning til hende.

     • Mette

      Min datter havde for et par år siden fritidsjob i Kvickly. Da hun blev ansat kom de på et 1-dags kursus i hygiejne (også personlig) og kundeservice. Her var korte ulakerede negle et krav og havde man langt hår skulle det være samlet – og jeg tænker, at det er okay krav at stille i en fødevarer forretning.

      Og så gør et smil jo også underværker 🙂

 • Louise

  De er desværre ikke kendt for kundeservice… Men det er mere reglen end undtagelsen for mange butikker her i Nordjylland, synes jeg efterhånden.

  • Mette

   De steder jeg plejer at handle. Kvickly og Netto i Vodskov synes jeg faktisk det er ok – og der er da også søde unge menesker ansat i Storkøb (eller SuperBest som det faktisk er) som kan smile og hjælpe…de kunne lære de tre sure gamle gimper noget 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.