Slut med nisselandskaber, juletræ og englesang…

Julen er kommet og gået. Det samme er året. Næsten.

Jeg har aldrig haft lyst til at reflektere og gøre status, når året er gået… men i år gør jeg en lille undtagelse.

Sidste år sluttede jeg af med: Lad 2013 blive starten på alt det nye, der kommer til mig. Jeg er så sikker, som jeg kan være på, at det bliver det bedste år længe.

intheend

Og dét blev det.

Ikke fordi det har budt på den store svimlende lykkefølelse (man er vel nordjyde)… men med smil i hjertet, en god mavefornemmelse og dyb tilfredshed med livet, er det alligevel blevet et af de bedste år længe.

Det blev året hvor jeg flyttede til Hals, hvor Poden flyttede hjemmefra og hvor Lillebror flyttede ind.

Et år hvor jeg genoptog gamle bekendtskaber, sagde goddag til nye og lagde dem på hylden, som ikke ville mig godt. Det blev også et år, hvor jeg (endelig) fik forståelse for og accepterede min introvers, hoppede på LCHF vognen, fik det meget bedre mig selv og oven i hatten tabte en stor del af det maveflæsk, der generede mig mere end jeg ville være ved.

Når jeg kigger tilbage har det positive fyldt så meget, at jeg sagtens kan se bort fra det negative. Det eneste, der fylder op på minuskontoen er jobsituationen, som i perioder af 2013 rent ud sagt har været noget l***. Men som der står på den plakat, jeg fik af Poden i fødselsdagsgave: “Forget shit and move on“. Og det gør jeg så.

Jeg gider godt, at 2014 fortsætter hvor 2013 slap… fyldt med varme rummelige mennesker, gode oplevelser og masser af LÅÅÅVE.

Især masser af LÅÅÅVE.

Fyr den af i aften… men pas på dig selv og de andre.

nytaar

8 Comments

 • Inger Bonde

  Hvis man ikke er en hyldevare, så ønskes du så MEGET lååååååååååååve i det nye år og “fremadrettet” (hader det ord) er du fortsat velkommen, hvis du poloen skulle befinde sig på strandvejen 🙂

 • Rikke

  Et dejligt tilbageblik (selvom du ikke plejer), og et stort ønske om at 2014 fortsætter i samme spor for dig. Masser af låååve og glade timer, og mindre ballade omkring jobbet.
  Godt nytår Mette, håber vi kan finde tid i det ny år til et lille møde 🙂

  • Mette

   Rigtig godt nytår til dig også, Rikke. Mon ikke min nysynede Polo kan køre en tur til Boes, jeg tror det… jeg skal jo også se ham Kurt 😉

   • Rikke

    Ham Kurt er ikke den letteste at fange hjemme 😉 Men det ville da være dejligt med et besøg, og ellers må jeg jo finde frem til Æblehuset 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.