Ups & downs på en fredag

Proceduren omkring tirsdagens prikkerunde var i dag at læse på vores intranet.

De berørte medarbejdere får på tirsdag mellem kl. 08:30 og 08.45 en mail, hvorefter deres ansættelse ophører.

job-Udklip

Kl. 13 – senest – skal man forlade firmaet for sidste gang.

Får jeg sådan en mail, når klokken ikke at blive 09.00 før jeg er ude af vagten – jeg bliver ikke til en samtale. Den kan de kalde mig ind til på et senere tidspunkt. Passer det dem ikke, kan de jo fyre mig (:

Nå, spøg til side. Det er jo faktisk ikke ret sjovt.

Det kan virkelig mærkes nu. Vi taler stort set ikke om andet end ‘tirsdag’ og jeg skal ærligt indrømme, at jo nærmere vi kommer, jo større bliver knuden i maven.

Jeg kan ikke gøre hverken fra eller til…. jeg ved det godt… men uvisheden er næsten ikke til at klare!

ingerPå positiv siden, hvis man da kan kalde det det, så ringede Tony igen. Det var alligevel lykkedes ham at reparere USB stikket i mit kamera og jeg sparede derved kr. 1800 – det vil sige, at regningen ‘kun‘ løber op i 2½ gange så meget som jeg først regne med.

Rigtig glad blev jeg da jeg som hjem og fandt en uventet pakke udenfor.

Den indeholdt det fineste signerede litografi af Poul Esting. Jeg havde beundret Poul EstingIngers blog og en dag meddelte hun mig, at hun havde et billede liggende jeg gerne måtte få. Jeg skulle bare selv hente det.

Nu er Kalvehave og Hals ikke ligefrem nabobyer og selvom jeg gerne ville, var det ikke lige om hjørnet, at jeg kom den vej forbi.

I dag dukkede det så i stedet op på mit dørtrin og det kunne ikke være kommet på en bedre dag for h*** k*** jeg trænger til noget at glædes over.

Og det gjorde jeg.

Tænk, at der findes mennesker derude i landet, som tænker på lille mig heroppe i de nordjyske.

Det gør mig varm inden i.

Af hjertet tak, Inger.

Gæstekokken i mit køkken har sagt ‘værsgo’ … hav en dejlig fredag. Jeg ved min bliver. Nu (:

12 Comments

 • Annette

  Puuuuuha siger jeg bare……vil ikke påstå jeg har været der hvor du er nu, men jeg misunder dig absolut heller ikke situationen. Men jeg kan lide din beslutning om også at gøre det værst tænkelige til noget positivt. Og husk nu, der er altid Alta 😉

  Sødt af Inger at sende dig det billede.

 • Jette /Villa Ko

  Det er virkelig ikke sjovt at gå og vente på. Har selv været der. Og på dagen hørte vi ikke noget før langt ud på eftermiddagen, da lige netop den kollega som skulle fyres i vores team, ikke havde forstået at alle skulle møde ind om dagen, så han mødte først ind til aftenhold. Håber du ikke bliver prikket ud! Og hvis du gør, at du formår at få noget positivt ud af det, selvom det kan være svært at tænke sig…

  • Mette

   Jeg har snakket stolpe op og stolpe ned med forskellige mennesker og jeg er kommet dertil, at uanset hvad der sker på tirsdag, så vil jeg have noget positivt ud af det. Bliver jeg fyret, så kan det måske være åbningen til nye spændende udfordringer 🙂

  • Mette

   Jeg tror man har forsøgt at finde det bedste måde, når det nu er 275 medarbejdere, der skal have besked… nu er det overstået på 15 minutter og så kan alle komme videre.

  • Mette

   Jeg tror det er svært når 275 skal have besked. Skulle alle ringes op og kaldes ind til samtale, ville det være en proces der ville tage flere dage og et eller andet sted tror jeg, at jeg foretrækker det er hurtigt overstået.

 • Heidi

  Det er jo helt utroligt at et firma vil være det der bekendt..

  altså gro jer nu lige nogle nosser og beslut jer. Lad være med at lade en hel arbejdsplads lide i en hel månede. Det er fandme frækt. Bliver så gal på dine og dine kollegers vegne.

  Det er sku da umenneskeligt både for dem der ved hvem det drejer sig om og jer som sidder i den anden enden..

  Knus og tanker herfra. god weekend

  • Mette

   Jeg tror der er nogle regler, der skal overholdes når det er så mange der skal afskediges… måske 1 måneds varsel. Og så har der jo i den tid været mulighed for at frivillig fratrædelse og der har heldigvis været rigtig mange, der har taget mod tilbuddet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.