Lidt godt nyt

Omkring kl. 15 var Ninjaen på benene igen og kunne tusse stille rundt i mosen på forholdsvis sikre ben.

IMG_7581

Jeg er helt klar over at et skud binyrebarkhormon kan få selv den dårligste patient på benene, men at det ikke helbreder årsagen – men derfor er det nu rart at se halen logre igen.

Blodprøvesvarene, som kommer i morgen, vil forhåbentlig afklare årsagen til både maveforgiftningen og hævelserne i ledene… eller i det mindste fortælle, at der ikke er noget alvorligt galt.

13 Comments

 • Louise

  Dejligt at se hun er på benene igen den fine Arabella 🙂 jeg kom bare lige til at tænke på om din dyrlæge har testet hende for Anaplasma (en flåtbåren sygdom)? Altså han har sikkert tænkt på det, det var bare fordi det lige slog mig med de der lidt diffuse symptomer (diarré og hævede led) og at du færdes så meget i naturen.. Bare en tanke 🙂 håber hun er helt frisk igen på ingen tid..

  • Mette

   Blodprøven han tog var meget bred fordi han ikke anede, hvad der skulle testes for men om Anaplasma var en del af dem ved jeg ikke.

   Heldigvis virker det som om alt er ok med hende nu 🙂

 • Mette

  Tak til jer allesammen… Deborah, Rikke, Monica, Inge, Catarina, Anette, Anja, Birgitte og Katrine.

  Hun var glad og på benene til morgen, men jo også stadig under indflydelse af binyrebarkhormonen som vil holde 4-5-6 dage. Jeg håber ikke, at det blive nødvendigt med mere behandling men lad os nu se hvad blodprøverne siger.

 • Birgitte Bonde

  Pyh-ha hvor er det godt at høre, glæder mig til at høre forhåbentligt mere godt nyt i løbet af dagen 🙂

 • Inge

  Ja, min facebook-status siger lige nu…. at, det værste ved at have hund, er tanken om den dag den ikke er der… Forfærdeligt:-((

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.