Kamæleon eller noget…

Jeg finder det hamrende ucharmerende, når mennesker totalt forandrer personlighed efter hvem de er i selskab med… et menneske, som jeg kender rigtig godt og normalt rigtig godt kan li’ bliver så helvedes ‘smart i en fart‘, når vi er flere end os to.

Sådan en slags Dr. Jekyll and Mr. Hyde… I don’t like it!

7 Comments

 • Vicki

  Eller også udtrykker de en anden side af deres personlighed? Jeg er selv en kamæleon, omgivet af andre artsfæller, så for mig er det ikke et problem. Men hvis man er meget rodfæstet, og hviler i sig selv, så kan jeg godt forstå at man bliver usikker 🙂

  • Mette

   Det her går mest på væremåden overfor mig – den er på en måde når vi er alene og på en meget uklædelig smart-i-en-fart måde når der er andre tilstede.

   • Vicki

    Jamen jeg forstår så sandelig godt at det går dig på. Men mon ikke det bunder i en form for usikkerhed? Man kunne jo også altid spørge vedkommende om de selv er klar over at de gør det 🙂

 • Anette B

  Det er selvværdet den er gal med… Jeg har som regel lidt ondt af de mennesker – men, jo, respekten for mennesket daler 🙁

  • Mette

   Sjovt nok har jeg ikke forbundet den her person med dårligt selvværd – men når jeg tænker over det, tror jeg faktisk du har ret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.