Særforplejning

Er der mel i?

Det spørgsmål har firmaets kok hørt mig spørge flere gange de sidste 6 uger og har nu fået den opfattelse, at jeg er gluten allergiker.

Jeg har af den grund to gange fået den udsøgte service, at få special kost.

Det er så sødt af dem, at jeg ikke nænner at fortælle, at jeg godt kan tåle det, men blot har valgt ikke at spise det (:

4 Comments

  • Anja Holt

    Jeg har spist LCHF i omkring 6 måneder – i starten fortalte jeg glad og gerne, at jeg ikke spiste mel og sukker. Men det skulle altid kommenteres – så nu har jeg valgt, at sige at jeg ikke spiser mel og når der så bliver spurgt om jeg er allergisk, ja så benægter jeg det ikke.
    Det betyder, at jeg nu kan få retter uden mel og at jeg ikke skal “forsvare” mit valg hver gang.

    • Mette

      He he… det er lidt samme holdning jeg har indtaget. Kokken har vedtaget med sig selv, at jeg har glutenallergi og jeg kommenterer ikke 🙂

    • Mette

      Jeg har været LCHFagtig i 6 uger og har det SÅ godt med mig selv. Jeg har ingen vægt, så ved ikke hvad der er røget af kg men der er mindst røget 7-8 cm og maven.

      Jeg synes ikke længere, at jeg mangler noget. Mine kageglade kolleger spiser kage lige for næsen af mig og det gør mig intet længere.

Skriv et svar til Therese Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *