Kvinde klar dig selv

Når handymændene i mit liv svigter, så må jeg vel selv lave den havelåge… i sløjd.

slojd

Jeg er tilmeldt 15 timers kurset på Hals Husflidskole – længere tid kan jeg vel ikke bruge på sådan en låge.

Kvinde klar dig selv… og det gør jeg så!

8 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Du er simpelthen så skøn . hi hi, hvor du altså kan få mig til at grine.
  Du bliver helt sikkert skide go´ til det dersens sløjd noget – så kan du sløjde havelåger, stærekasser og andet godt trævareværk – holde jobfri om onsdagen, og så deltage i det store ræs i Hals i stedet….. 🙂 og vupti, så ryger der kroner i din lomme 😉

 • dorthe walsh

  Åh hvor ville jeg ønske der var sådan et kursus her i Århus. Jeg er fra den generation hvor drengene havde sløj og pigerne håndarbejde.:) Men glæder mig til at følge dig:) og se din have låge

 • Therese

  Ej, hvor fedt. Sådanne kurser gad jeg også godt deltage på.

  Kjærsten har altid haft en drøm om at være tømrer, så han får lov til at hamre løs herhjemme. Dog har jeg selv lyst til at prøve at bygge alt fra havebord til låge til trappen, så måske man skulle se om der var lidt ekstra tid i løbet af vinteren og finde et kursus 🙂

  • Mette

   Bare jeg når at få lavet en havelåge er jeg glad. Og er der tid i overskud kan jeg jo lave stærekasser til hele familien i julegave 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.