Er din hund for fed?

Hvis din hund er for fed, får du ikke motion nok.

Garfield

Det kan også være den bare får for mange godbidder eller – endnu mere sandsynligt – den forkerte foder.

Jeg bruger Frolich, som godbidder. De er bløde, kan brækkes i mindre bidder og smager tilsyneladende godt. Dyrlægen kalder dem ‘Yankeebar’ og han har sikker ret. De kan måske gå an som en godbid, men absolut ikke som foder. Det er der i øvrigt, efter min mening, ikke noget af det foder man køber i Netto, Aldi eller Brugesen der kan… man det er en helt anden snak.

deopage

Man har din hund nu problemer med vægten og du alligevel gerne vil belønne den for veludførte opgaver, så er her en smart metode: ‘Lick treat‘. Jeg kalder den en bacon deo for den ser ud og fungerer fuldstændig som en roll-on deodorant. Blot har den bacon, kylling eller bøfsmag og skal ikke under armene (:

Udover at spare hunde for de ekstra kalorier, så slipper man også for fedtede fingre eller lommer. Smart.

IMG_5864

Lillebror fandt hurtigt fidusen, mens den gamle havde lidt problemer med at forstå, at hun ikke skulle bide i den.

Jeg har selvfølgelig hentet den hos min sædvanlige pusher; Solsidens Dyrehandel – men måske fører din lokale dyrehandel den også.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.