Nu med fyrtårn

Den nuværende badevandstemperatur er temmelig opreklameret… jeg mener at have hørt, at når temperaturen når 19 grader, så taler man om en ‘badedag’.

Hrmpf… badedag… somom.

Jeg ved ikke hvad temperaturen er ved Hals… bare ‘skide koldt‘ efter min mening og ingen skal bilde mig ind, at de synes det er behageligt at svømme i. Som hurtig opfriskning på en varm sommerdag er det sikkert dejligt, men det er ikke noget vand man padler rundt i med badedyr og hvad har vi – og slet ikke en tidlig morgen, hvor lufttemperaturen heller ikke er ret høj.

Jeg ved det, for jeg har været der. Til morgen.

IMG_4724-Edit

Hundene har fået nyt vandlegetøj. Et fyrtårn som har den smarte egenskab, at det står oprejst i vandet og derfor er let at se. Desuden har det en snor i toppen, så det er muligt at kaste det ret langt.

IMG_4751

Og det gjorde jeg så… kastede det ret langt.

Så langt at Ninjaen foretrak at svømme til en af de små øer, som langt fra er tilgængelig i gummistøvler, i stedet for at svømme retur til stranden.

Bagefter nægtede hun hårdnakket at svømme tilbage. Pludselig usikker på det dybe vand. Eller hvad ved jeg.

Og så måtte hendes matte lægge tøjet og bjærge hende 😐

Det var squ koldt. Og vådt. Og klamt bagefter at forsøge tage tøj på en våd krop.

IMG_4749

Så blev jeg så klog… i morgen leger vi et sted uden synligt fast-grund-under-fødderne udover det, hvor jeg befinder mig.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.