Lillebror fik gæster

Hundene sover tungt efter Lillebror i formiddag havde hyggeligt besøg af sine tidligere ejere, Patrick og Henrik.

patrick

De havde fisket på Hals havn i går (og fanget 14 makreller), overnattet på Hals Camping og fandt i dag vej til Æblehuset inden de drog videre på deres fisketur til Skagen. Jeg håber, de synes om det de så… at vi behandler Lillebror godt (:

Jeg tænker, at det varer et par timer før hundene vågner igen… det er sørme hårdt at være selskabelig og lege ‘kaste gris‘ på sådan en varm højsommerdag.

Jeg er også krøbet i skyggen på drømmesengen med en bog på iPaden – og kommer også først frem, når den værste varme er væk.

Jeg læser ‘I nat er du død‘ af Viveka Steen. Et nyt femikrimi beskendtskab, som er ganske okay. Det skal nævnes, at jeg lige har læst Håkan Nesser ‘Slagteren fra Lille Burma‘ og det kan være svært, at følge efter en mester inden for krimigenren – men nu hvor jeg er over halvvejs i bogen må jeg sige, at jeg har været godt underholdt.

I baggrunden har jeg lyden af Tour de France… det er næst sidste etape og der kan ske rigtig mange ting, som jeg er nødt til at følge med i (:

Lørdag er så dejlig.

PS: det er forresten præcis 4 uger siden vi hentede Lillebror i Skive.

4 Comments

 • Susanne

  Jeg er sikker på at Lillebror har det som blommen i et æg…! 🙂
  Er det ikke lidt kringlet at læse på sådan en skærm i solskin?

  • Mette

   Det ville helt sikkert være en fordel med en rigtig e-bogslæser, men det går… jeg har solbriller med polfilter og de fjerner en stor del af reflektionerne.

   Jeg synes tit også en papirudgave kan være et problem med de meget hvide sider… og så har man også bøvlet med at vinden bladrer i bogen 🙂

 • MissMuffin

  Jeg har lige læst den samme og synes den er ok…
  Før læste jeg “Gone, Baby Gone” og dens efterfølger(som jeg ikke kan huske hvad hedder af) af Dennis Lehane. De var lige lidt bedre… Jeg flyder også mest i hængekøjen med en bog i den her varme, men i morgen bevæger jeg mig til Grøn Koncert. Det bliver hot..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.