Et øjeblik er hurtigt væk

Mit liv kan deles op i mange skelsættende begivenheder. Før og efter. Positive og negative.

For præcis 5 år siden skete en af de ting, jeg gerne havde været foruden – men som på alle måder blev skelsættende i mit liv.

Ikke blot var jeg blevet skilt nogle måneder i forvejen og skulle have en hverdag til at fungere som alenemor – det i sig selv er skelsættende – men jeg blev dæleme også ramt af blodpropper i venstre ben, i begge lunger og som følge deraf en voldsom overbelastning af hjertet.

Min verden blev fra den ene dag til den anden fyldt med medicin, ugentlige blodprøver, restriktioner, hospitalskontroller og præget af søvnproblemer, koncentrationsbesvær, angst, indadventhed, hudløshed, grådlabilitet… you name it og jeg havde det.

Der gik det meste af to år før jeg blev erklæret uden for risiko og kunne lægge det helt bag mig. To år før jeg kunne begynde turde leve igen.

Jeg får aldrig mit gamle liv igen – men det er okay.

Jeg skænker det ikke mange tanker længere… undtagen på denne ene dag om året, som jeg har behov for lige at markere med et: jeg er her endnu!

15 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *