Félix

Nogen har ønsket en nærmere præsentation af familiens kommende/nye medlem og en forklaring på, hvordan han er havnet i min varetægt… så den kommer her

Navn: Estruphus Félix aka Basse (:
Født i Holland den 16. oktober 2010
Far: Jaques vom Butjadinger Land
Mor: Estruphus Coco Mon Petit

Han deler lidt aner med Ninjaen. Hendes farfar og hans oldefar på fædrende side er Nirvana Kwan de la Seigneurie des Chartrons… så det bli’r i familien.

Stambogen tæller i øvrigt også fine navne som Temple Felson, Signore Kwan de la Seigneurie des Chartrons og Ulthaar de la Tour Geele, for de der måtte interessere sig for den slags.

Basse er vist kold som jordbæris. Og det samme er jeg (:

Det der tæller er, at han er en sød, harmonisk og omgængelig gut, som vil gå fint i spænd med Ninjaen.

Hans nuværende ejer er militærmand og skal udstationeres i udlandet de næste to år og Basse har derfor brug for et nyt hjem. Lene (Basses opdrætter) spurgte om jeg kendte nogen, der evt. kunne have hjerte- og husrum til en voksen hanhund…

– og det gjorde jeg da rent tilfældigvis (:

Lene har sendt et par billeder fra han var hvalp.

felixpage

Det er knap så krævende at få en voksen hund. Han er jo renlig og kan være alene hjemme. Alligevel har jeg valgt, at holde en uges ferie i forbindelse med hans indflytning. Så kan han nå at føle sig tryg ved at være her, inden han bliver overladt i Ninjaens selskab.

Jeg har været omkring dyrehandleren og der er bestilt Biabed hjem til ham. Jeg tænker, at de to med tiden sikkert gerne vil sove sammen, så jeg bestilte den største jeg kunne få med indbygget plads til at brede sig…

Fik jeg sagt, at vi glæder os?

25 Comments

 • Heidi

  For søren Mette.
  Nu fik jeg endelig tid til at kommer forbi og læse om hjemmest nye mandlige beboer. Nu bliver jeg nød til at komme forbi en dag. Uden egen hund. Er sikker på hun vil gå ehlt i selvsving over 2 røde kæmper:-) På den alt for gode og lille smule speed agtige måde…

  Han ser så skøn ud. Og jeg synes ikke at ane de ellers velkendte 11 taller fra mundvigen. Ja jeg husker tydelig min venindes hanhund. Hun havde viskestykker i alle ru. så hun kunne redde enhver situation fra at der han guialander af salv fra loften med en hurtig klud:-)

  Jeg er sikker på Din rødhårede kommer til at knus elske ham.

  Tillykke endnu engang.

  • Mette

   11 tallerne er avlet ud af racen… det kan du godt fortælle Mads 😉

   Du skal være hjertelig velkommen, hvis du kommer på disse kanter Heidi.

 • Lene

  Hvor er jeg bare glad for, at du ville tage Félix, og at ham og Ninjaen klikkede. Jeg glæder mig meget til at følge dem begge herinde 🙂

  • Mette

   Jow jow og som Lene siger hedder han jo også Félix på den franske måde med højt ‘i’… det er nærmest royalt 😉

 • Anita

  Jeg forsøgte at sige Tillykke herinde i går, men der var vist knas med siden (måske en opdatering), men nu er jeg her og vil skynde mig at gratulere med familieforøgelsen.

  Hold nu så OP, hvor jeg glæder mig til at se de skønne fotos, jeg vil vædde med, de to tumlinger kan berige dig/Jer/os med 🙂

  • Mette

   Det er jeg også ret sikker på Anita – det er en fest med to hunde 🙂

   Man bliver lidt overflødig som hundeejer, men tilgengæld har de så hinanden – også når mor er på job og det er guld værd.

   De gør sig simpelthen bedst i par 🙂

 • Rikke

  Tænkte det var en af Lenes hvalpe, men var ikke sikker.
  Endnu engang stort tillykke med ham, han skal nok blive et pragtfuldt selskab for både dig og Ninjaen 🙂

  • Mette

   Det tror jeg på… jeg har ladrig prøvet, at tage en voksen hund til mig men jeg faldt for ham med det samme, så det skal nok bliver godt.

   Han har det skønneste sind, så jeg tror ikke der bliver problemer overhovedet med at få ham passet ind i vores lille familie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *