Mere end Teardrops

Da Poden var 9-10-11-12 år var Melodi Grand Prix stort. Vi var samlet med snold og stemmesedler, diskuterede kjoler og sange og havde en fest.

Nu er det knap nok noget jeg bemærker. Jeg blev derfor pænt overrasket da jeg scannede nyhedssiderne til morgen og så at Danmark faktisk vandt finanen i aftes.

Diskussionerne om det skal afholdes i København eller i Herning er gået i gang og Dansk Erhverv er allerede begyndt at gnide sig i hænderne.

Da Danmark var vært i 2001 gav det 117 millioner kroner i statskassen. Det vurderes at turisme og markedsføring også denne gang vil give mange mange millioner i kassen samt skabe nye arbejdspladser.

Så tillykke Danmark 🙂

4 Comments

 • Lisbeth Fossum

  Har det som dig…;-)
  Det var en gang man gjorde meget ud af at se Grand Prix, men de mange sidste år har vi ikke ønsket at se det.
  Jeg kan ikke en gang huske hvordan melodien lyder….:-)
  Men godt at det kommer lidt penge i kassen, men det må da også koste en hulens masse at afholde Grand Prix’et..!

  • Mette

   Det er helt sikkert dyrt at holde et Grand Prix – men jeg mener at vide at det er DR og dermed licensbetalerne der betaler gildet – så man behøver ikek sidde og have ondt af at det er skatteydernes penge der bliver brugt.

   Tværtimod skæpper det god i skattekassen 🙂

 • Rikke

  Jeg har heller ikke været den helt store tilhænger af “melodunde” i de sidste mange år, men i aftes var jeg nu ved skærmen, og sikke en fest 🙂 Faktisk var det nok mere for at se reaktionen fra Morten og Jacob, som jeg/vi kender andetsteds fra, men her blev der jublet sammen med dem, og vi hyggede.
  Der er da ingen tvivl om hvor festen næste år skal holdes. Herning har den absolut bedste lyd, og skal vi gøre det flot, skal den Jyske hede være vært. Hvad angår penge i statskassen, så er det vel også et plus 😉

  • Mette

   Lyden i Parken er katastrofal, så selvfølgelig skal det være i Herning – de kjøwenhavnere har i forvejen det hele 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.