Rabarber Pie

600 g af havens rabarberstængler er bagt i en smuldredej til en Rabarber Pie og andre 500 g kogt til marmelade sammen med friske jordbær.

Og så er der fortsat rabarber at hive af, så jeg kan levere det lovede bundt til min makker på tirsdag.

IMG_2211

Jeg tænker, at jeg snart er nødt til at begynde at fryse rabarberne ned… ellers ender jeg vel med oxalsyreforgiftning (:

6 Comments

    • Mette

      Hold da op… ja, det var sørme sent. Her lakker med mod enden for ‘produktionen’

      Mine står i direkte sol hele dagen og har fået tilført god kompost i foråret… om det er den optimale placering aner jeg ikke, men jeg har i hvert fald høstet mange.

  • Anna Marie

    Jeg husker, at min svigermor som var rabarbertosset spiste noget der hed anti-oxal for at neutralisere syren fra de mange tallerkener rabarbergrød, hun satte til livs.

    • Mette

      Jeg havde hørt de har godt af kompost – så det fik de – måske er det dét,
      der har fået dem til at eksplodere 🙂

Skriv et svar til Helle K. Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *