Kender den ikke klokken

Jeg håber ikke solsortefar herunder har slået sig permanent ned i min have.

IMG_1801-Edit

Han var mere end insisterende til morgen… klokken 6.30 opgav jeg og slog dørene op til søndagen.

Der hænger nyvasket sengetøj i haven og jeg burde nok gå hen i nr. 54 og låne plæneklipperen endnu engang. Men jeg har fri til den slags 1. maj og jeg har overbevist mig selv om, at græsset har godt af, at blive lidt længere før det skal slåes.

Det var i øvrigt ikke svært.

Ninjaen og jeg er på vej ud… god søndag til dig!

 

2 Comments

  • Annette

    Hvor er der stor forskel på hvad vi regner som støj 🙂 Solsortegodmorgensang er ren meditation for mig og jeg elske at sove med den slags baggrundsstøj.
    God tur ud 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.