Tomato tomato

Det er heldigt jeg har et macro objektiv for den her spire er lille bitte og knap synlig i potten… men den er der og er, sammen med tre andre af samme slags, første tegn på tomatplanter.

IMG_1481-Edit

Indtil videre må jeg købe mig til mine tomater.

Jeg har taget forskud på sommerglæderne, hvor en af yndlingsspiserne er salat med tomater, seranoskinke, fyldte oliven og små pebre med pikant ost. Og selvfølgelig kold Heineken til. Sidstnævnte sprang jeg dog over i dag og nøjedes med vand.

tomatpage

Lige om lidt er det weekend.

Igen.

Arbejdsuger med kun 3 og 4 dage kunne jeg altså nemt vænne mig til. De næste mange uger er ganske korte. De allersidste feriedage, noget afspadsering og lidt flex skal fyres af og forsøde mit forår med dejlige fridage i utide.

Inden jeg kan holde weekend skal jeg dog lige fejre min gamle makker og gode ven Niels‘ 25 års jubilæum i firmaet.

Udover min far er han den mand, der har holdt mig ud længst… det er der squ også grund til at fejre (:

3 Comments

  • Annemette

    Ih det er sä spaendende när der begynder at komme noget op ad jorden 🙂

    Mine frö, som jeg havde med hjem fra Gran Canaria, er allerede blevet ret sä store og jeg ved snart ikke hvor jeg skal göre af alle de smä planter og jeg havde faktisk ikke regnet med at der kom noget som helst ud af det 🙂

    • Mette

      Jeg er også lidt bange for at mine tomater vokser sig alt for store inden det er varmt nok til at sætte dem ud… i dag sneede det så det har vist lange udsigter :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.