Du er hvad du spiser

Det samme gælder dyrene… her er, hvad der ville ske hvis dyrene spiste fastfood 🙂

Apropos dyremad så har jeg Googlet kosttilskud til Ninjaen. Men ligesom med foder er det en jungle derude. Hun er med sine 6½ år ved at være en ældre dame og jeg vil så gerne gøre det bedste for hende – og ikke mindst for hendes hendes knogler og led.

Men skal det være FlexiVital fra dyrlægen, Bodyboost fra Olivers eller..?

Nu er det endt med, at jeg har købt et produkt hos min UK pusher, som indeholder Omega-3, Glucosamin, Chondroitn og MSM (det er langt billigere end i DK) og så håber jeg, at det har en gavnlig virkning på den gamle dames bentøj.

Jeg tænker, at jeg også snart selv skal i gang med noget Glucosamin. Jeg får så pokkers ondt i knæ og hofter, når jeg har gået langt. Ikke mens jeg går, men bagefter… og særligt om morgenen hvor jeg næsten ikke komme i gang og komme ned af trappen.

Min kloge ven Jan mener, at det kan skyldes, at jeg vandrer i gummistøvler og måske har han ret. Der er ikke meget ‘bounce’ i sådan et par og måske ville jeg have gavn af et par rigtige vandrestøvler… men dem kan jeg jo ikke tage til stranden i.

Det er skuette nemt.

Jeg trøster mig lidt med denne her: Hvis man er over 50 og det ikke gør ondt nogen steder når man vågner… så er der fordi man er død!

11 Comments

 • MissMuffin

  Emma får fiskeolie (samme slags som os selv) og jeg synes, at det har en gavnlig virkning på hendes pels og hud. Sammen med regelmæssige bade har det helt fjerne hendes hudproblemer. Hun har en smule gigt i det ene ben og hofterne, så på et tidspunkt fik hun hypenkapsler, men det synes jeg ikke hjælper…
  Heldigvis synes hun ikke om døde ting:) Mandelolie synes hun til gengæld er et hit, så smører jeg benene i det, så gnider hun sig helt sikkert op af dem…

  • Mette

   Jeg er helt sikker på at fiskeolien gør noget godt for pelsen… lakseolie bliver i hvert fald solgt i dyre domme til netop pelsproblemer.

   Den slags har vi ikke, men vi har begge lidt ledproblemer og glucosamin skulle være rigtig godt til både to og fire benede.

 • Henny Stewart

  Glucosamin hjælper nogle mennesker, andre har ingen effekt af dem. Hvad angår gummistøvler, vil jeg mene at de er dårlige til lange ture. Jeg får direkte ondt i fødderne, hvis jeg har haft gummistøvler på for længe.

  • Mette

   Det er knæ og hofteled jeg har ondt i og er det fodtøjets skyld handler det vist med om manglende ‘affjedring’.

   Jeg prøver glucosaminen allerede fra i morgen og så må vi se om jeg er en af dem der får god effekt af dem.

 • Rikke

  Du kan altså sagtens få travestøvler der kan tåle en tur til havet. Nej, du kan nok ikke gå i knæhøjt vand i dem, men de kan sagtens tåle en skylle. Så du må en tur i det lokale jagtcenter, og finde de helt rigtige støvler, som passer til dig. Du behøver jo ikke købe dem der, men så ved du hvad det er du skal have 😉
  Glucosamin er en hjælp for mange, men du skal prøve det af nu inden skalderne bliver så store at det er for sent for glucosaminen at gøre gavn. Husk det skal have 4-6 uger at arbejde i, før du virkelig kan mærke om det gør en forskel 🙂

 • Kat

  Glucosamin eller fiskeolie er bare en rigtig god ting. Smør’ hvor smøres kan 🙂 hvad med nogle indlæg i dine røjsere????

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *