Er det mon det man kalder BARF?

BARF står for Bones And Raw Food og er fodring af hund med råt kød og ben… måske mener Ninjaen vi bør gå over til det. Eller noget :-/

140213-1

Solen skinnede over Hals og det var oplagt at tage til stranden. Igen.

Ikke mindst for at få blæst hovedet igennem. Jeg har nemlig været ud med riven i dag. Jeg bliver så uendelig træt (og irriteret) af folks vedvarende ugidelighed. Træt af, at de forventer, at jeg eller andre rydder op efter dem, fordi de ikke selv gider de trælse opgaver. I dag sagde jeg fra. Og så var der en, der blev sur.

Never mind. Jeg fik luft og behøver forhåbentligt ikke irritere mig over dét mere.

140213page

Der var meget lavande ved stranden. Eller også var det fordi vinden var fra øst. Eller måske begge dele. Det ved min far alt om. Jeg gætter bare! Pointen er, at vi i dag uden problemer kunne gå fra ø til ø og sikkert kunne ha’ nået helt ud til tvillingfyret, hvis vi havde gidet.

IMG_0924-Edit

Det gad vi jeg ikke. Og slet ikke efter at jeg måtte fravriste Ninjaen en ulækker død fugl af en art og mine fingre stank af…

13 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *