Punktum

Sidste feriedag. Klokken 10 er der syn på Tingbakken. Det bliver godt, at få det overstået. Sætte det punktum.

Så mangler blot ventetiden på regningen :-/

Jeg har desværre hørt, at det er dyrt at flytte fra Store Tingbakke. Indskuddet dækker slet ikke vedligeholdelsen af lejligheden og jeg har hørt folk få regninger på både 15. og 25.000. Jeg vælger at tro, at det er lejligheder, der er misligeholdt, som har fået de store regninger. Det er vores ikke. Der skal selvfølgelig males og slibes gulv – det skal der alle steder – men derudover er der ikke noget at komme efter.

Jeg havde nok sat næsen op efter en lille skilling retur fra mit indskud, men det kan jeg vist godt skyde en hvid pil efter.

ØV

🙁

8 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Det manglede da også bare…… så jeg er glad på dine vegne.
  God arbejdsdag i morgen – håber Ninjaen klarer det flot, når hun skal passe på huset 🙂

 • Pernille

  Jeg troede netop at indskud var til for at dække de udgifter der måtte være ved fraflytninger. Jeg har svært ved at forstå hvordan udbedringer kan komme op på så høje beløb… Forhåbentlig kommer du ikke til at opleve noget sådant 🙂

 • Maj-Britt Vestersøe

  Reglen er, at der “optjener” 1% pr måned,man bor i lejebolig. Så hvis du har boet der i 5 år, er det 60 mdr – = 60%, som skal fratrækkes regningen for istandsættelse.
  Der er desuden noget, som hedder “alm. slitage” – hvilket betyder, at der skal være rimelighed i de ting, der forlanges udbedret.
  Du skal godkende synsrapporten, inden der må foretages noget. Så…. hvis der er punkter, som du ikke vil acceptere, så brok dig.

  Nogle Boligselskaber er kendt for at ruinere deres fraflyttede lejere, men Lejernes LO, er altså til for lejerne, og kan hjælpe i mange situationer.

  • Mette

   Ninjaen har haft en rød sækkeseng, som desværre har misfarvet gulvet under trappen og det er derfor som det eneste markeret som misligeholdt, hvilket jeg accepterede.

   Af den normale vedligeholdelse – maling af loft og vægge – skal jeg, som du skriver, betale 39,5%.

   I mit tilfælde er det altså stuegulvet, der kommer oveni og ikke andet, så jeg tror, jeg har fået en fair behandling 🙂

  • Mette

   Det er horribelt… de burde sætte indskuddet op til det dobbelte så der var penge til den almindelige vedligeholdelse af gulve, loft og vægge. At folk selv skal betale ødelagte ting er ok, men almindelig slitage burde kunne dækkes af indskuddet…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *