Gi’ et pip

Jeg har altid haft en klar fornemmelse af, at der er langt flere læsere herinde end hvad kommentarfelterne vidner om. Nu har jeg fået sådan et nyt statistikplugin, der viser, at jeg har i omegnen af 300-400 besøgende. Om dagen.

lagkage

Det er altså langt flere end jeg hvad regnet med, der følger med i mine små øjebliksbilleder. Og tak for det.

Nu er det så også sådan, at jeg er frygtelig nysgerrig og slemt godt kunne tænke mig at vide lidt mere om, hvem der kigger med herinde.

Jeg ved godt, at der kan være en udfordring i at skrive en kommentar på en blog. Det kan være både fordi du ikke føler du har noget relevant at skrive, har sceneskræk eller noget helt tredje.

Jeg håber, med dette indlæg at kunne få dig til at skrive en kommentar. Også selvom du ikke læser med fast. Hvis du bare vil skrive hej eller sende en smiley er det helt i orden.

Idéen er at bare at stille min nysgerrighed og når jeg nu deler ud af mit liv, så kunne du godt gi’ mig den glæde.

Please… gi’ et lille pip.

Imens tier jeg stille (:

154 Comments

  • Susanne

    Har fulgt dig i mange år – lige siden jeg fandt ud af,hvad det vil sige at blogge. Tror jeg startede ved Slagt en hellig ko – Moccapigen (savner bloggen) Susling – Capac mmf. Synes jeg kender dig/jer efter så mange år. I bliver “tjekket” daglig. Synes du er en gæv og sej pige.

    • Mette

      Tak for pippet Susanne. Jeg har lært mange skønne mennesker at ‘kende’ ad denne vej… det der cyperspace er ikke kun noget skidt 🙂

  • Johanne

    Hej Mette

    Jeg har kommenteret et par gange, men læser fast hver eneste dag – og engang imellem flere gange om dagen, hvis jeg trænger til en overspringshandling på jobbet 😉 Har vel efterhånden fulgt dig et års tid, og jeg er vild med din måde at skrive på.

    Jeg nyder især, at du maler et billede af et “virkeligt”liv med op- og nedture. Det betyder, at jeg som læser ikke sidder tilbage med den der “hold-da-helt-op-hvor-har-hun-bare-altid-styr-på-alting-og-hvor-er-hun-bare-altid-overskudsagtig-og-rigtig-i-modsætning-til-mig”-følelse, som man godt kan støde på ind imellem (og her sender vi en tanke til Majestætens nytårstale…. 😉 )

    Dine fotos er jo skønne at se på, når man nu engang er havnet i storbyen – og hunden, ikke at forglemme! (og jeg er ikke engang et hunde-menneske)

    Sidst men ikke mindst, så ææælsker jeg den tørre, nordjyske mentalitet og humor – selv om jeg er “københavner”. Og jeg glæder mig til at høre mere fra det lille, fine hus i Hals 🙂

    Så tak for bloggen, Mette!

    • Mette

      Og tak til dig for de søde søde ord Johanne 🙂

      Livet er jo dejligt og oftest er jeg glad, smilende og i godt humør… men der er ved gud også perioder, hvor jeg bærer følelserne helt uden på. Perioder, hvor tårene flyder over og søvn er en mangel vare. Perioder hvor jeg ikke har styr på en skid og hvor jeg er usikker og famlende… og det kommer siden her selvfølgelig også til at bære præg af.

      Jeg kunne nemt fremstille et ‘glansbillede’ – men det gider jeg ikke, for så ville jeg ikke være ærlig.

      Halsboerne ved ikke hvad der venter dem… blomstret Polo, Ninja og en ejer der ‘udstiller’ deres særheder. Det skal nok blive sjovt 😉

  • Kat

    Jamen jeg er fulgt med fra dengang du skrev på Heartmates, havde hvalpe-kamera og var min nabo… Det må være nogle år efterhånden????? Dengang var Poden en lille bitte hesteglad pige, og jeres første kuld hvalpe var Matador kuldet efterfulgt af Harry Potter kuldet…. Husket rigtigt?

    • Mette

      Du husker helt rigtigt – Matadorkuldet er lige blevet 7 år i januar og da var Poden 11, så det er en del år 🙂

  • hennystewart

    Jeg kommenterer fortrinsvis, når jeg kan forvente en reaktion, enten i form af et svar eller en kommentar på min egen blog, gerne begge dele. Ellers føles det som at sidde og skrive ud i den blå luft.

    • Mette

      Jeg prøver at svare alle der lægger en kommentar, men det er ikke altid jeg når det og det beklager jeg selvfølgelig.

  • Charlotte

    Pip pip:-)

    Jeg læser med næsten hver dag, men kommenterer ikke.. Jeg nyder bare at se dine billeder og læse med. 🙂

  • Dorthe lige om hjørnet

    Jeg læser med jævnligt og har gjort det vel det sidste halve års tid 🙂 Men jeg prøver også at lægge en kommentar ind imellem. “Fandt” dig vist via Hverken fugl eller fisk, som jeg også følger 🙂 med stor glæde.

  • Kristine

    Hei Mette!

    Jeg har vært en fast leser her inne i noen år! Men dessverre har jeg ikke vært så flink å legge igjen kommentarer. Syntes du tar fine bilder og har en del artige betraktninger på ting.
    Jeg er Norsk, bor i Bergen og omtrent på din alder. Jeg fortsetter å lese med her inne og ønsker deg lykke til med flyttingen til det koselige huset.

  • Lis by UK

    Hi 🙂

    Jeg er ogsaa forsat en af dine daglige besoegende der stille, men med meget stor glaede nyder baade ord og billeder…..

    Vil lige benytte lejligheden til, at oenske dig held og lykke med flytningen og dit nye hjem….

    Rigtig dejlig weekend….

    Love, lot’s of smiles and sunshine
    Lis 🙂

  • Marie

    Hejsan Mette !

    Här kommer en hälsning från Sverige.

    Det är ett nöje att följa din blogg och du ligger under mina “favoriter” 🙂

    Den “rödhåriga damen” är bara så underbar, jag älskar rasen och har själv haft två “herrar”.

    Jag önskar dig en trevlig helg eller “god weekend” som jag tror ni säger i Danmark och lycka till med flytten.

    Mvh
    Marie

  • lisa

    Har fulgt dig i ca. to år. Ved ikke hvordan jeg kom forbi din blot – men din måde at skrive på, dine sjove citater og din hudløse ærlighed fik mig til at blive hængende:) vi har absolut ingenting til fælles. Er 29 år – bør på “næsen” af danmark – er mor til to dejlige drenge på 2 år og en på 3 måneder. Bør på landet hvor det virkelig lugter af gylle (!!!!) Med min mand.

  • Anna Marie

    Jeg kigger også med engang imellem. Giver vistnok også lyd fra mig sommetider, men har lissom svært nok ved at holde min egen blog ajour.
    Bliv endelig ved med bloggen. Det er rart med en gemytlig røst fra det nordjyske.
    Kh

    • Mette

      Det gør du nemlig og jeg besøger også dig. Men jeg er lige så dårligt til at lægge kommentarer hos andre som jeg er flittig til at skrive selv.

      Det må jeg gøre noget ved 🙂

  • Anita Jensen

    Jeg har kommenteret en enkelt gang før, elsker at følge din blog. Jeg synes, at du har en fantastisk tilgang til livet – du har power og du bruger sproget når du beskriver, så jeg føler, at jeg næsten selv er tilstede og har oplevet det med dig.

  • Vicki

    Pipper fra mit skjul.

    Jeg er en af dem, der sjældent føler at jeg har noget relevant at sige. Men jeg elsker at følge med herinde, fordi jeg bliver inspireret af din bramfrihed, og selvføling samt selvstændighed. Det var et par kvaliteter jeg gerne så mere udviklet hos mig selv 😀
    Og så er jeg total tosset med hunde, og elsker Ninjaen! <3

    • Mette

      Hej Vicki i skjulet – dejligt at du lige kom ud og sagde hej.

      Man behøver ikke kommentere men det er alligevel lidt sjovt for mig at vide, hvem der er der skjuler sig bag besøgstallene 🙂

  • Søren

    Gad vide om jeg er den eneste mand herinde…? nå men jeg har kigget dig over skulderen i godt et års tid. Ikke fordi jeg er vild med hunde – for det er jeg slet ikke – men jeg er ret vild med dine fotos og synes i øvrigt ofte, dine tanker og meninger rammer plet.

    Det var egentlig noget du skrev om “hjerte og smerte”, som fik mig til at blive nysgerrig og tjekke din blok ud – og da jeg stadig er nysgerrig – bliver jeg ved med at tjekke 🙂

    Og mens jeg er i skrivehjørnet, så får du også lige denne smukke sang – sunget af min favoritsanger nummer et:

    http://www.youtube.com/watch?v=XvaSmDUfzKI&list=UUSR0-cR2ipqwxWi5herawBA

    • Mette

      I know for a fact at du ikke er den eneste mand. Der er også Anders og Per, som er søde med fotokritik, Brian som korrekser mig, når jeg kalder en gråspurv for en duehøg, Peter som pipper længere oppe og så har jeg en gammel kæreste som besøger mig et par gange dagligt og tror han kan skjule sig bag en ip-adresse 😉

      Tak for pippet og den smukke sang, Søren 🙂

  • Sanne

    Hej Mette
    Læser din blog næsten hver dag pga dine fotos, youtube links, herlige kommentarer mm. og fordi jeg selv er vokset op i Aalborg. Jeg bor der ikke længere, men da vi er jævnaldrende får jeg mange gode associationer af dine beretninger…. Har i øvrigt også godt kendskab til KMD ( ihvertfald i tidligere tider) og har serveret mange øl for din kollega Niels!!!!

    • Mette

      Niels… den mand der udover min far har holdt mig ud længst og det nærmeste jeg kommer en bror 🙂

      Velkommen til dig og tak for pippet.

  • Dorte

    Hej Mette
    Har læste med på din blog gennem ca. 2 år og nyder meget din tilgang til verden – både surt og sødt -:))
    Er selv den lykkelige ejer af 2 hunde af den mere sjældne slags – vel ganske som “ninja’en” er det? Elsker hendes mange udtryk, men specielt når hun slapper helt af på ryggen med alle 4 poter i vejret!
    Bliv endelig ved med at lade os dele lidt af dig og dit liv -:))

  • Kirsten

    Det er mig der pipper nu…læser med næsten dagligt og er vild med dine billeder og den måde du deler lidt af dit liv med os.

  • Helle Caspersen

    Hej
    Jeg har fulgt din blog det sidste års tid – er vild med ninjaen, og dine til tider kradse kommentarer til livet i almindelig…
    Helle

  • Lone

    Hej Mette

    har læst med i et par år eller så. Kommenterer engang i mellem. Synes du tager nogle fantastiske billeder – især af den rødhårede. Har selv hund – de minder lidt om hinanden, selvom min har lidt flere forskellige stamtavler at prale med end din 🙂 Der er den sammme fjollerøv attitude over dem, selvom de vel begge burde være mere adstadige og værdige damer efterhånden.

    Venter stadig i spænding på din billedserie, der skulle afsløre, hvad hun laver hele dagen, når hun har det for sig selv 🙂 I fatboyen var hun jo ikke…..

    mvh Lone

  • Maj-Britt Vestersøe

    Ja, det er godt gået.
    Elsker forøvrigt at læse “Et øjeblik”, men behøver jo ikke at have en kommentar til alt, vel? Du sætter mange tanker i gang….. Bare så du ved det 🙂

    • Mette

      Jamen se nu alle de mennesker jeg fik lokket ud af busken… hvor er det herligt uanset om man kommentere ofte eller aldrig 🙂

    • Mette

      Som Niels Hausgaard siger: Jeg er ikke stolt over at være nordjyde… jeg er taknemmelig!

      Tak for pippet, Christina.

  • Heidi

    Jeg er fast læser – via bloglovin’ – og jeg er glad for at følge med her. Din blog er en dejlig blanding af hverdagsliv, tanker, musik, sjove indfald, en fantastisk hund, natur og meget mere. Bliv endelig ved 😉

    Jeg nyder iøvrigt også dine billeder på Instagram 😉

    Held og lykke med flytningen ……

  • Anita

    Hep. Jeg kigger også med (via rss). Det kan tælles på 1 hånd, hvor mange blogs jeg læser med på i dag – 10 år efter jeg selv startede med at blogge – og din er bestemt én af dem, jeg med stor glæde og fornøjelse skal have en dosis af.

    🙂

  • Susanne Nagel

    Hej Mette!
    Det var et link fra en hundeblog, der bragte mig hen til din blog. Jeg er hundemenneske med stort H, dog kun med foxterrier og kender tilfulde den kærlighed, du har til Ninjaen, den lyser ud af din blog og jeg elsker at læse det. Tak for en morsom og velskrevet blog. VH Susanne.

  • Linda

    Kære Mette

    Jeg har læst med i ca. 3 år – også næsten dagligt. Jeg holder meget af din måde at skrive på og får mig ofte et godt grin – eller bliver skide nysgerrig – fordi du også kan holde mig hen i spænding med nogle af dine blog inlæg 🙂

    Jeg er: Linda – 50 år – har selv to hunde – golden retrievere – og elsker dine billeder af din hund – og så har vi eeen fælles bekendt – Bettina 🙂

    Dejligt at være her – her bliver jeg!
    Linda

    • Mette

      Dejligt at høre Linda.
      Der bliver mere hund og billeder i foråret. Tåge og gråvejr gi’r ikke ligefrem lyst til at være udendørs med kameraet..

  • Susanne

    PIP !!!

    Hej Mette.

    Jeg har kommenteret hos dig ganske få gange, men jeg er fast læser.

    Synes det er sjovt, at du flytter til Hals. Der er min mor nemlig født og opvokset.

    God flytning.

    Venligst
    Susanne

    • Mette

      Hals af alle steder… hvordan næsten hele min familie er havnet præcis der er en laaang historie, som jeg måske fortæller en dag 🙂

      Der er dejligt i Hals og det kommer du til at høre meget om fremover.

  • Peter

    Et pip fra mig 🙂
    Og jeg er sikkert slet ikke med i din statistik:
    NoScript plugin
    DNS blokering af de fleste tracking sites
    og ABP plugin blokering af 1*1 pixel billeder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *