Ikke ubetinget tilfreds

Jeg kan lige så godt sige det som det er: jeg er ikke skide tilfreds med de ting, der foregår omkring mig lige nu.

Desværre er jeg uden indflydelse. Jeg kan kun se på og affinde mig med tingenes tilstand.

Men det huer mig ikke. At I ved det!

Men pyt… der er også mange ting at glædes over.

Også på en onsdag.

For eksempel kom Nanna og kæresten strygende og rengjorde Poloen.

Den er nu støvsuget, ren og (forhåbentlig) velduftende indvendig.

I morgen har jeg planlagt, at sende samme hvirvelvind gennem huset og så er alle spor af feriegæsterne fjernet.

Hvis jeg nogensinde skulle begynde at tale om at anskaffe mig en han bordeaux (racen hedder Dogue de Bordeaux), så mind mig for guds skyld om, hvad jeg har skrevet den sidste uge om det svineri, der kan følge med en sådan! Tak (:

Til morgen nød jeg, at have kun en hund at lufte og jeg er næsten helt sikker på, at Ninjaen også nød/nyder at have sin mattes udelte opmærksomhed igen.

2 Comments

  • Linda

    Kære Mette

    Jeg elsker at læse med på din blog – og dine billeder af Ninja hunden er super skønne at kigge på – i sær det du har på her i dag – hvor er det bare godt taget – gad godt selv have den slags billeder af mine hunde – du er dygtig med et foto apparat!

    Rigtig god dag til dig!

    Linda

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *