Telenor min bare r**

For et par måneder siden hidsede jeg mig op over Telenors manglende evne til at levere ordentlig dækning 10 km nord for Danmarks 4. største by.

Det er jeg fortsat eventyrlig træt af og utallige henvendelser til Telenor har blot resulteret i, at jeg bliver bedt om at slukke for 3G nettet og dermed nøjes med “Edge”, så mobilen ikke bruger net på at forsøge finde det 3G, som de ikke kan levere her i udkants Danmark

Man kan så spørge, hvorfor jeg ikke blot skifter selskab, men min mobil er en firmamobil med fri telefoni og jeg er derfor helt låst fast.

Poden har også et erhvervs Telenor abonnement købt gennem firmaets Personale -og Idrætsforening. Det har fungeret upåklageligt og er tilmed rørende billigt.

Telenor vælger så, for et halvt års tid siden, at lave deres regningssystem om og her går det så helt galt.

Regningerne har siden været fuldstændig uoverskuelige.

Jeg har f.eks en regning liggende, som skal betales 19/8, men i dag fik jeg så en ny regning med betaling 19/10, som også indeholder forrige regnings opkrævning (som altså ikke er forfaldet endnu). For en 3 uger siden fik jeg så pludselig en check på kr. 561… penge jeg havde betalt for meget. Og sådan er det gået slag i slag det sidste ½ år.

Og det er ikke kun undertegnede, der er fatsvag. Flere af mine kolleger er lige så irriterede. Telenor har sågar haft en medarbejder sendt ud i firmaet, som man så kunne rette sine regningsproblemer og frustrationer mod.

Uden det altså har hjulpet en fløjtende fis.

Jeg giver snart op og finder et andet sted at betale mine penge.

Men hvor?

Mobilmarkedet er næsten lige så uoverskuelige som Telenors regninger, så er der nogen, der kan anbefale det ene frem for det andet?

Det siger sig selv, at det skal være incl. 1Gb data, fri sms samt rimelig samtale pris.

Anyone?

18 Comments

 • Alice M

  Før Oister brugte jeg også telmore i 10-11 år – men de kunne ikke (og ville ikke) matche det tilbud jeg kunne får fra Oister, så nu prøver vi noget andet.

  Telmore var der aldrig bøvl med – Oisters (og der med 3’s) dækning i VestJylland er voooldsomt ringe..

 • Pernille S

  Telmore! Bruger selv deres mindste pakke til 99,- mdr., som burde dække de behov du efterspørger. 🙂

 • Helle K.

  Jeg bruger Oister og det funker for mig 🙂 men nu er jeg heller ikke så telefonivrig, så det gør noget. Jeg taler ikke i telefon hver uge – nej nok snarere måned.

 • Anette

  Telmore – helt klart! Jeg har været kunde ved TDC, Telenor og det gamle Debitel som nu hedder Call Me. Og det er helt klart ved Telmore jeg har fået den bedste service. Men øv hvor er det irriterende med Telenors problemer!

 • Jeanette

  Har også haft TELMORE næsten fra de startede og er fuldt ud tilfreds. Kan godt være prisen er lidt højere end andre steder men til gengæld er der dækning overalt og de ændringer der sker er kun til kundens fordel. Den ene gang jeg har haft fat i kundeservice har jeg fået en rigtig god behandling!!

 • Jane

  Jeg har haft Telmore i ca 10 år nu. Skifter aldrig mere. Og jeg betaler gerne lidt mere for super kundeservice og noget der stort set altid virker. Jeg oplever at Telmore er til for kunden, ikke for at tjene penge.

 • Marianne

  TELMORE…altid fin service, overskuelighed og ingen problemer med dækning…eneste ulempe er at de sjældent har de bedste priser og jeg har derfor netop skiftet til CBB (de havde et uimodståeligt tilbud), men hvis ikke de lever op til den standard jeg plejer så er jeg helt sikkert igen at finde blandt Telmores kunder.

 • Koh-I-Noor (Bettina)

  Jeg har været kunde hos Telmore siden de startede for knap 12 år siden, og det har fungeret upåklageligt i alle årene.
  De gange jeg har haft fat i kundeservice, har de været meget prof og løst problemet med det samme.
  Priserne er helt ok – selv for vendelboer. Ellers havde de ikke fået mig som kunde 😉

 • Deborah

  Jeg kan kun sige, at jeg er og har altid været (har haft i mange, mange år nu) med Telmore, og det er til at fatte, og er der noget som helst, er de utroligt søde og hjælpsomme. De gange, jeg har haft problemer i de år, jeg har været der kan tælles på få fingre. Så de har min varmeste anbefaling. Og de dækker også udkantsdanmark. Det må man vel sige, når de dækker på Læsø!?

 • Rikke

  Jeg er glad for M1. Det er til at overskue hvad det koster og hvad du får for pengene, og dækningen er okay her ved søen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.