Er der noget at sige til, at jeg blev en lille smule rørstrømsk, da jeg så det her opslag på min FB væg..?

9 Comments

 • qvinde

  Nå men det kan jeg så fortælle dig at jeg også blev, og det til trods at jeg hverken kender hende eller dig- sådan rigtigt.

  Dén kærlighed kan bare ikke erstattes, og det skal den heller ikke, punktum 🙂

 • Mette

  Hun er i verdensklasse den pige, ganske enkelt 🙂

  Jeg var faktisk ikke bevidst om at hun på det tidspunkt fornemmede hvor alvorligt det faktisk var. Ja, jeg vidste det faktisk ikke engang selv. Først helt tilfældigt, under en af mine kontroller, kom det frem at begge lunger var ramt, at hjertet var hårdt belastet og at jeg faktisk havde været i akut livsfare.

  Hun besøgte mig sammen med sin far mens jeg var i trombolyse, altså ganske kort tid efter jeg blev indlagt. Og som jeg husker det, var sygeplejersken rigtig dygtig til at afdramatisere det der skete og jeg var ikke syg at se på… og alligevel har hun været skræmt fra vid og sans.

 • Trine

  NEJ… Herregud! Jeg sidder squ næsten og tuder. Uden at kende jer helt igennem vil jeg alligevel vove pelsen og sige, at I er fantastiske som mennesker. Jeres sammenhold kan gøre enhver forældre misundelig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.