Mens bolledejen hæver…

Lørdag er startet tidligt… med tur ved fjorden, indkøb og bollebagning.

Poden bliver 18 år i morgen og det skal selvfølgelig fejres. I aften med 30 unge mennesker til fest i fælleshuset med spisning, DJ og hvad har vi – og i morgen med familien til kaffe, boller og kagemand.

Det har tømt både penge- og energi reserverne. Mine altså. Det ville have været rart, at have en at dele både det praktiske og det økonomiske med, men i den her sammenhæng er hendes far forbavsende ikke-eksisterende. Smålighed er faktisk meget lidt klædeligt… hvis du spø’r mig!

Fred med det… hun bliver kun 18 én gang, så det går nok.

Alligevel glæder jeg mig til søndag aften, når jeg kan smække benene op og Poden forhåbentlig synes, at hun har haft en god fødselsdag.

 

 

 

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *