Byder weekenden velkommen…

Jeg har taget mig selv i mange gange i løbet af ugen at længes mod fredag aften, længes efter at smække stængerne op og puste ud. Nu sidder jeg her. Og jeg tror egentlig nok bare, at jeg trængte.

Det har været en hektisk uge. Både ude og hjemme. Arbejdsmængden vil ingen ende tage og når man så samtidig har noget, der fylder rigtig meget i privatsfæren, så kan et pusterum, omend det kun er for et par dage, virke som et befriende åndehul.

Kollegerne sagde næsten alle “god påske“. 3 ud af 9 er vi tilbage i næste uge. Håber det er tendensen i hele firmaet, så kundesegmentet er tilsvarende mindre.

Der er kun Ninjaen og jeg hjemme i weekenden.

Poden er sammen med sin far trukket i “Security” trøjen og skal begge være vagter ved L.O.C.s koncert på Skråen i aften. Den unge frøken Bech uden tvivl med den bagtanke at komme tæt på sit idol… noget hun har haft held med ved flere lejligheder (:

Jeg tænker, at jeg meget snart skænker mig et glas rødvin, finder en god film i reolen, synker ned i sofaen og lukker tankerne ude og lader mig underholde.

Meget snart.

God weekend til jer derude.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.