Tirsdagstur

Det skulle vise sig, at vi ventede forgæves på tordenvejret og forløsningen i aftes og i stedet endte tirdag aften på smukkeste vis. Det er svært at sidde inde sådan en aften og heldigvis var Poden ledig og ville gerne med til stranden. Vi nød et par timer med leg i vandet, mens jeg blev forsynet med de sidste nyheder og den nyeste sladder.

Jeg havde for nylig set et hus til leje ude bag Klarup/Sejlflod og jeg var helt sikker på, at dét kunne jeg sagtens finde. Så da vi kørte fra Mou drejede vi fra mod Sejlflod. Huset fandt vi ikke – derimod lykkedes det os at fare lidt vild omkring Storevorde, Sejlflod, Lillevorde, Gudumholm, Romdrup og Klarup, inden vi igen fandt ud på en rute vi kendte.

Der er smukt derude i baglandet. På en sommeraften.

Og så blev det forresten heller ikke tirsdag jeg kom tidligt i seng. Men i aften..!

6 Comments

 • Charlotte

  TAK
  Jeg er så betaget af dine billeder (og dit skriv)
  Vi endte også på stranden med den nye bulldog, han er vild med vandet og ligner en lille flodhest, når han går små hoppende rundt i vandet.
  Flere af sådanne aftener har jeg bestilt.

  • Mette

   “Lille flodhest”… det gi’r visse morsomme billeder på nethinden.

   Jeg håber, vi også får glæde af din bestilling Charlotte 🙂

 • Margrethe

  Det med at blive væk, er jeg ekspert i, har ingen stedsans, så min gps er min nye bedste ven 😉 – Men jeg får set en masse smukke steder 🙂

  • Mette

   Vi skulle ikke ud på svinkeæringer så gps’en lå selvfølgelig hjemme i skuffen – men du har helt ret man får set mange nye steder 🙂

 • Helle K.

  Derude kan jeg også fare vild, men heldigvis har min mand arbejdet på de kanter engang, så vi finder også altid hjem igen 🙂

  Jeg håber, at dagen er ligeså smuk, når du får fri i eftermiddag, som den er nu 🙂
  God onsdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.