Den røde ko og andre dyr

I går mødte jeg den første. I dag nr to og tre… sidstnævnte nåede at bide mig i knæhasen inden den fik et klask og faldt død om… klægen, sommerens plage nr 1, er atter på vingerne. Jeg hader de bæster, som fuldstændig kan ødelægge min lyst til at være udendørs. Og med de næste dages varme kan vi rigtigt forvente det store ryk ind 🙁

Og varmt var/er der… hør bare hvordan sådan en småfed rødhåret kommode kan lyde efter at have gået blot 2.44 km – ligesom sin matte er hun ikke skabt til varmen 🙂

Det er da for pokker da også underligt, at der ikke er opfundet et afskrækningsmiddel i lighed med det, man bruger mod myg, som er de rene søndagsskoleinsekter ved siden af de her fandener. De går decideret til angreb og det eneste der kan få dem til stoppe er et velanbragt klask. Klægen bliver i øvrigt ganske ofte – og meget fejlagtigt – betegnet som “hestebremser”. Men i modsætning til klægen bider (eller stikker) hestebremsen ikke og er kun generende ved at den lægger æg i hestens pels.

7 Comments

 • Monica

  sådan noget lyd har vi også derhjemme… man tror jo nærmest de er ved at omkomme… Iaftes pustede Bundy så meget efter den ikke ret lange aftentur så der gik laang tid inden han overhovedet kunne drikke vand…

  • Mette

   Jeg holder mig også i skyggen når det er for varmt. Heldigvis har vi sådan noget klimahalløj på jobbe, så der er til at holde ud at være.

  • Mette

   Det kan det. Når det bliver rigtig varmt går vi tidlig morgen og sen aften – resten af dagen flader hun ud i skyggen i haven 🙂

  • Mette

   Jeg er afgjort også født på det forkerte kontinent… Antarktis havde været mere passende. Og der er heller ingen insekter 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.