Full Pull

Nåmen så fik jeg også prøvet at være til traktortræf… i Rærup.

Sikke en larm og sikke en stank… jeg har ondt i hovedet og jeg tror, at det skyldtes al den udstødningsgas, der konstant hang i luften. Føj for pokker det kan ikke være sundt. Ellers var det meget sjovt… ikke mindst på grund af de pudsige typer, der både deltager og er tilskuere til sådan en event. Sikke mange bonderøve samlet på ét sted.

Reglerne var ikke forfærdeligt avancerede (men det er selvfølgelig også en mandesport)… træk en “slæde” så langt som muligt ned af en 100 m lang jordbane. Full Pull er netop 100 m. Er der flere i en klasse, der opnår det, er der omkørsel med endnu mere vægt på slæden. De regler kunne enhver gennemskue efter første klasse var afgjort.

det skal ryge
det skal larme
det skal se u a no’e

Og nu tror jeg så, at tiden er moden til den morfar, jeg har drømt om siden kl. 6.28 i morges 🙂

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.