Ustadig søndag

Ja, det tør siges… jeg tror, jeg har flyttet vasketøjet mellem have og bryggers 100 gange i dag. Mindst.

Jeg stod op til solskin fra en skyfri himmel og turde godt vaske sengetøj. Så snart det var klar til at hænge på snoren faldt de første regndråber og sådan har det svinget hele dagen.

Poden er isoleret på sit værelse… hun læser engelsk. Det sidste fag hun skal op i før folkeskolen endegyldigt er slut. Det er lidt underligt, ikke mindst for undertegnede, men hun er selv  klar til at kaste sig over sit nye liv på Agri College og jeg håber af hele mit hjerte, at det bliver muligt for hende at finde en praktikplads, så drømmen om at arbejde med dyr kan gå i opfyldelse. Der er ingen tvivl om, at det er hvad hun brænder for og de der har set hende omgås dyr – af enhver art – ved også, at hun har en særlig evne til at skabe kontakt og tillid.

Nu skal det så heller ikke være bøger det hele… jeg ved selv, hvor meget man kan trætte sig selv og intet som helst få ud af at læse… så jeg inviterede hende med på tur i Poloen inden vi skulle spise. Vi havnede ved stranden… eller fjorden ved Gandrup rettere. Her fik vi en lille times tid til at gå i det dejlige solskin, mens de sorte skyer igen trak sammen omkring os.

De sidste par weekends har været af den forlængede slags og derfor har denne her virket helt urimelig kort. Næste fridag ligger 3 uger frem i tiden, hvor jeg holder 2 ugers sommerferie så det er bare at stramme ballerne og komme i gang med hverdagen.

4 Comments

    • Mette

      Noget var jeg nødt til at gøre for at holde sammen på den – og så jeg synes de var pænere end gaffa 🙂

  • Gitte

    Jeg læser tit med på din blog, og synes bl.a. at din hund er skøn. Jeg er selv den lykkelige ejer af et stk. stor hund af ubestemt race samt et stk. labrador – vist ikke helt ren. Elsker hunde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *